Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 4:29

Αυτό το κορίτσι έχει τρίχωμα γάτας σε ολόκληρο το κορμί της ΦΩΤΟ

catgirl2

Η Ζάο Χιν Ρουί είναι μια μικρούλα κινέζα η οποία πριν από κάποια χρόνια εμφάνισε στην πλάτη της μικρά τριχωτά σημάδια. Οι γονείς της πήγαν στο νοσοκομείο στην πόλη Λουζ Χου στην επαρχία Σίτσουάν. Εκεί οι γιατροί είπαν πως πρόκειται για κάποια δερματική πάθηση. Της έδωσαν κάποιες αλοιφές και της είπαν να επιστρέψει στο σπίτι της.

catgirl4

Ο καιρός περνούσε και οι αλοιφές δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τα γεμάτα τρίχες σημάδια άρχισαν να καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια του δέρματος. Κάθε μήνα όλο και μεγαλύτερη. Ώσπου την κάλυψαν όλη. Στο σχολείο άρχισαν τα σχόλια και οι κοροϊδίες. Το ίδιο και στη γειτονιά. Ολόκληρη η πλάτη της μικρής είχε καλυφθεί με τρίχωμα γάτας. Μαύρο και απαλό. Η μητέρα δεν άντεξε την κατακραυγή στη μικρή πόλη και αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια της.

catgirl5

Η μικρούλα μένει τώρα με τον πατέρα και τη γιαγιά της. Ξαφνικά η φήμη του κοριτσιού – γάτας εξαπλώθηκε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να την επισκεφθούν. Οι γιατροί εντωμεταξύ σήκωναν τα χέρια ψηλά και κανείς δεν ήξερε τι λύση να προτείνει.

catgirl3 Docs Baffled After Black Fur Spreads Over Girl, 6

Η μικρούλα συνεχίζει να καλύπτεται με τρίχωμα όχι μόνο στην πλάτη αλλά και στην κοιλιά και στα πόδια. Ο πατέρας του παιδιού ελπίζει κάποιος γιατρός που θα δει το ρεπορτάζ να γνωρίζει για τι πρόκειται και να βοηθήσει να απαλλαχτεί η κινεζούλα από το τρίχωμα…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην καπνίζετε πριν κοιμηθείτε- Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε

Δίχρονο παιδάκι έσωσε την ανάπηρη μητέρα του. Μασούσε το φαγητό της και την τάιζε από το στόμα του ΦΩΤΟ

Υποθήκευσε το σπίτι του για να αυξήσει το μέγεθος του ανδρισμού του

Πως θα ξεχωρίσετε μια υπερσεξουαλική γυναίκα, ανάμεσα στις άλλες;