Πέμπτη 20, Οκτωβρίου 2016 23:20

Αξεσουάρ υγιεινής, που επιτρέπει στις γυναίκες να ουρούν … όρθιες!

αξεσουάρ2

Κι όμως, αυτό που δεν έχει προβλέψει η φύση, το προέβλεψε η βιομηχανία.

Ενας πολύ σοφός και πρωτότυπος τρόπος για τις γυναίκες, ώστε να αποφεύγουν τις βρώμικες δημόσιες τουαλέτες, αλλά και τις διάφορες άβολες στάσεις κατά την ούρηση, είναι ένα μικρό αξεσουάρ, που επιτρέπει τώρα και σ’αυτές να ουρούν …όρθιες, όπως και οι άνδρες και με τον τρόπο αυτό να αποφεύγουν λοιμώξεις και ασθένειες, που μεταδίδονται εύκολα από δημόσια ουρητήρια και τουαλέτες.

Προκειται για ένα μικρό οικολογικό gadget τσέπης, μιας χρήσης που μπορεί οι γυναίκα να έχει πάντα μαζί της στην τσάντα της, όπως μία μικρή σερβιέτα. Θα μπορεί να το χρησιμοποιεί, λοιπόν, ανα πάσα στιγμή, χωρίς να πιέζει την ανάγκη της …για το σπίτι και χωρίς να είναι αναγκασμένη να κάνει ακροβατικά για να ανακουφιστεί.

Το αξεσουάρ δημιουργήθηκε από μια ομάδα στο Σαν Φρανσίσκο και έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με τρόπο που φαίνεται απλός, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αποτελεσματικός.

αξεσουάρ3

Το μικρό αυτό αξεσουάρ έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωράει ακόμη και σε μια τσέπη ενώ το μόνο που θα πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να το χρησιμοποιήσει είναι να το ξετυλίξει και να το πιέσει στο κέντρο ώστε να πάρει ένα περίπου κωνικό σχήμα.

Ακολουθεί η εφαρμογή του και η ξέγνοιαστη ανακούφιση…

Το «Stand Up» εγγυάται αντοχή στην υγρασία ενώ παράλληλα έχει και οικολογική συνείδηση μιας και είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο υλικό.

pee

Αν θελήσετε να το δοκιμάσετε τότε το μόνο που απαιτείται είναι να ξοδέψετε 6$ για μια εξάδα, ενώ υπάρχουν πλέον πολλές εταιρίες που παράγουν παραλλαγές του ίδιου προϊόντος. Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά τους, μπορείτε να κάνετε on line παραγγελία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Γυναίκα είχε ξεχάσει μέσα στον κόλπο της, ερωτικό αξεσουάρ, για 10 χρόνια!!!

Πως θα ξεχωρίσετε μια υπερσεξουαλική γυναίκα, ανάμεσα στις άλλες;

Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό- ακόμη και τα δάκρυα της την καίνε VIDEO

Δείτε πως έγινε το πόδι μιας γυναίκας που την δάγκωσε φίδι, πριν από 50 χρόνια ΦΩΤΟ