Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 16:06

Τέστ προφυλακτικών. Δείτε πως ελέγχουν την ασφάλειά τους οι επιστήμονες (Βίντεο)

προφυλακτικά3Τα φουσκώνουν, τα τεντώνουν, τα βρέχουν, τα κόβουν, τα διπλώνουν, τα γεμίζουν με νερό. Ο λόγος για τα προφυλακτικά, η ασφάλεια των οποίων δοκιμάζεται σκληρά στην βιομηχανία των προφυλακτικών προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο: η μέγιστη δυνατή ασφάλειά τους.   

Ωστόσο, έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, το προφυλακτικό να σπάει. Αυτή η άσχημη και αμήχανη στιγμή, συνήθως προκαλεί τρόμο, τόσο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που μπορεί να προκύψει, όσο και για την πιθανή μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Εξαιτίας της σοβαρότητας αυτής της κατάστασης, οι εταιρείες που παράγουν προφυλακτικά, τα υποβάλλουν σε πολύ σκληρές δοκιμασίες, όπως είναι υποχρεωμένες από τους παγκόσμιους κανονισμούς υγειονομικής προστασίας του πληθυσμού. Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα προφυλακτικά να προσφέρουν σήμερα ασφάλεια σε πολύ υψηλά ποσοστά.

προφυλακτικά2Οπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, όταν τα προφυλακτικά τοποθετηθούν σωστά, δεν σπάνε κι επίσης, όταν έχουν κρατηθεί μακριά από πηγές θερμότητας και δεν έχει λήξει η ημερομηνία τους. Είναι κατασκευασμένα και δοκιμασμένα στα εργαστήρια να αντέχουν σκληρές δοκιμασίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και της εκσπερμάτωσης (έχουν ειδική προεξοχή) και να προσφέρουν προστασία  σε ποσοστό 98%

Παρόλα αυτά όπως και κάθε μέσο προστασίας όπως οι ζώνες ασφαλείας ή οι αερόσακοι στα αυτοκίνητα, τα προφυλακτικά δεν είναι 100% ασφαλή. Αυτό το γεγονός περιπλέκει τα πράγματα αφού με άλλες έρευνες έχει φανεί ότι η προώθηση των προφυλακτικών οδηγεί σε εφησυχασμό και πιο επικίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές. Έτσι η προώθηση τους στις περισσότερες χώρες παραμένει ένα φλέγον ζήτημα.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο μεγάλη εταιρείας προφυλακτικών, αποτυπώνει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να τεστάρει τα προφυλακτικά της, πριν τα διαθέσει στο εμπόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Η γυναίκα που έκανε σεξ με δελφίνι σπάει τη σιωπή της μισό αιώνα μετά

8 κόλπα για καλύτερο σεξ και οργασμούς βασισμένα σε πανεπιστημιακές έρευνες

Ποιος είναι ο πιο ευτυχισμένος λαός στον πλανήτη, που όμως δεν κάνει σεξ;

Γιατί οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν θέλουν περισσότερο σεξ;