Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 21:39

H αντίδραση ενός 3χρονου κωφού παιδιού, που ακούει για πρώτη φορά τη φωνή του πατέρα του VIDEO

Ο Γκρέισον Γλαμπ είναι ένα παιδάκι 3 ετών. Γεννήθηκε κωφό, με ένα μεγάλο πρόβλημα στο ακουστικό του νεύρο, που δεν μπορούσε να μεταφέρει τους ήχους στον εγκέφαλο για επεξεργασία. Τα πρώτα 3 χρόνια της ζωούλας του δεν είχε ακούσει τον παραμικρό ήχο. Μεγάλωσε στην πόλη Σάρλοτ. Οι γονείς του προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βρουν ένα νοσοκομείο για να βελτιωθεί η ακοή του.

Κάποια στιγμή οι επιστήμονες από την ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου της North Carolina, εμφύτευσαν ένα κοχλιακό μόσχευμα μέσα στο αυτάκι του μικρούλη Γκρέισον. Και πάλι όμως τίποτε. Το μόσχευμα λειτουργούσε, αλλά το ακουστικό νεύρο ήταν κατεστραμμένο. Η απογοήτευση ζωγραφίστηκε σε ολόκληρη την οικογένεια, μέχρι τη στιγμή που οι γιατροί του πανεπιστημίου τους ανακοίνωσαν πως ίσως να υπάρχει μια λύση.

Δημιούργησαν ένα τρόπον τινά, ακουστικό νεύρο και αφού το εμφύτευσαν στον εγκέφαλο, το συνέδεσαν με το κοχλιακό εμφύτευμα. Ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έγινε σε ένα τρίχρονο παιδί. Και πέτυχε. Ο μικρούλης ακούει. Δείτε τις αντιδράσεις του όταν ακούει για πρώτη φορά τον πατέρα του να του λέει πως τον λατρεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι παθαίνει μια γυναίκα που κάνει σεξ συνέχεια;

Πως καταγράφει ένας άνδρας με νανισμό, τις αντιδράσεις του κόσμου στο πέρασμα του

Τέστ προφυλακτικών. Δείτε πως ελέγχουν την ασφάλειά τους οι επιστήμονες (Βίντεο)

Success stories: 12 γυναίκες φωτογραφίζονται πριν και μετά το εντυπωσιακό αδυνάτισμά τους. (ΦΩΤΟ)