Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 11:02

Είναι συνεχώς έγκυος επί 24 ολόκληρα χρόνια

τα μέλη της οικογένειας με... αριθμούς

τα μέλη της οικογένειας με… αριθμούς

Η 38χρονη Sue Radford και ο σύζυγος της Noel, έχουν αυτή τη στιγμή την πολυπληθέστερη οικογένεια στην Αγγλία με 18 μέλη. Δεκαέξι παιδιά και 2 οι γονείς. Η Sue μένει αδιάλειπτα έγκυος από τα 14 της, όταν πρωτογνώρισε τον μετέπειτα άνδρα της.

 

οικογενειακές στιγμές

οικογενειακές στιγμές

family4

Η Sue αμέσως μετά μια γέννα ξαναγεννάει μετά από 17 μήνες. Δηλαδή επί 24 έτη δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος που να μην έχει ένα παιδάκι στην κοιλιά της. Το μεγαλύτερο παιδί είναι σήμερα 24 φυσικά και το μικρότερο είναι 11 μηνών. Η οικογένεια Radford αποτελείται από τα εξής μέλη: Τον 24χρονο Chris, τη 19χρονη Sophie, τη 18χρονη Chloe, τον 16χρονο Jack, τον 14χρονο Daniel, τον 12χρονο Luke, τη 12χρονη Millie, τη 10χρονη Katie, τον 9χρονο James, την 8χρονη Ellie, την 7χρονη Aimee, τον 5χρονο Josh, τον 4χρονο Max, την 3χρονη Tilly, τον 2χρονο Oscar και τον 11 μηνών Casper.

 

το τελευταίο (μέχρι το επόμενο) παιδί της Sue

το τελευταίο (μέχρι το επόμενο) παιδί της Sue

Η Sue ήταν έγκυος και με το 17ο παιδί της, το οποίο όμως εξαιτίας κάποιων επιπλοκών στη γέννα, δεν τα κατάφερε. Πάντως πριν από λίγες ημέρες η Sue και ο Noel, έγιναν παππούδες αφού η κόρη τους Sophie, γέννησε ένα κοριτσάκι. Ο Noel μάλιστα μετά τη γέννα, πείραζε τον γαμπρό του, και του έλεγε πως τώρα εκείνος πρέπει να αναλάβει να συνεχίσει το έργο του.

 

μάνα και κόρη συνέπεσε να είναι ταυτόχρονα έγκυες

μάνα και κόρη συνέπεσε να είναι ταυτόχρονα έγκυες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

Ποια είναι τα 9 θαυματουργά λεπτά της μέρας που «χαλυβδώνουν» τη σχέση με το παιδί μας;

9χρονος χαστουκίζει τη μητέρα του για να τη συνεφέρει από τα ναρκωτικά- VIDEO

Προσοχή στα αναβράζοντα χάπια- μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία