Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 13:57

Θα άντεχε ένας άνδρας τους πόνους της γέννας; VIDEO

Ο πόνος της γέννας είναι ένας έντονος πόνος. Διαρκεί για όση ώρα 9και ώρες) χρειάζεται μέχρι τη στιγμή που το κεφαλάκι του μωρού, θα ξεμυτίσει δειλά. Μετά σαν κάποιο μαγικό χέρι να γυρνάει έναν διακόπτη και ο πόνος εξαφανίζεται. Τις περισσότερες φορές ο πόνος είναι τόσο αβάσταχτος που πολλές μανούλες δεν τον αντέχουν και ζητούν να κάνουν καισαρική, για να τελειώσει ο πόνος.

Στις ΗΠΑ, δυο άνδρες αποφάσισαν να ανακαλύψουν τι είναι αυτός ο πόνος που κάνει τις γυναίκες να ουρλιάζουν. Οι δυο άνδρες αυτοί μιας και ανήκουν και στο ισχυρό φύλλο, ήταν σίγουροι πως θα άντεχαν τους πόνους της γέννας. Στο Γενικό Νοσοκομείο στη ντακότα που έγινε το πείραμα, οι γιατροί δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γέννας σαν εκείνη που ζει μια ετοιμόγεννη.

Ξάπλωσαν τους άνδρες σε ειδικά κρεβάτια και ενώ οι δυο τους είχαν ένα ύφος σαν να έλεγαν «μα είμαστε άνδρες δεν μας λυγίζει κανείς πόνος», ξεκίνησε το μαρτύριο. Τοποθετήθηκαν ειδικά ηλεκτρόδια που δημιουργούσαν στα εσωτερικά όργανα της κοιλιακής χώρα, σπασμούς και πόνους ακριβώς πανομοιότυπους με εκείνους της γέννας.

Δείτε τι συνέβη, και πιστέψτε μας οι άνδρες εκλιπαρούσαν μετά από λίγη ώρα να σταματήσουν οι πόνοι. Όταν δε, μπήκαν στο δωμάτιο τοκετού οι σύζυγοι τους κρατώντας άνετες ποτηράκι καφέ στο ένα χέρι, τότε οι άνδρες κατέρρευσαν ψυχικά. Άρχισαν να ουρλιάζουν και ικέτευαν να μπει ένα τέλος.

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 πιθανότητα στο 1.000.000: Μαύρη μητέρα γέννησε λευκό παιδί

Είναι συνεχώς έγκυος επί 24 ολόκληρα χρόνια

12 φωτογραφίες που μπερδεύουν τα μάτια και τρελαίνουν το μυαλό ΦΩΤΟ

«Δοκιμασία της φωτιάς»: Η νέα μόδα, που στέλνει παιδιά στο νοσοκομείο VIDEO