Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 20:37

Κυριακάτικος περίπατος και εκπλήξεις στον Εθνικό Κήπο, από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»

image001

Η αφίσα της εκδήλωσης

Μετά την υπόσχεση που έδωσαν στους φίλους και μέλη του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» στον προηγούμενο επιτυχημένο περίπατο στην Πλάκα ότι θα ξανασυναντηθούν σύντομα, τώρα οργάνωσαν κάτι διαφορετικό: ένα δωρεάν happening με μουσική και χορό στα δρομάκια του Εθνικού Κήπου.

Οι εκπλήξεις θα αρχίσουν με αφορμή τα εξής ερωτήματα : Πώς ο κήπος από «Βασιλικός» Εθνικός Κήποςμετονομάστηκε σε «Εθνικό»; Τι είναι το ηλιακό ρολόι; Πώς εμφανίστηκε το λιοντάρι στον Κήπο;  Για να απαντήσουν σ’αυτά τα ερωτήματα, οι εθελοντές του Συλλόγου θα πραγματοποιήσουν μια σύντομη ξενάγηση στον Εθνικό Κήπο.

Με τις εντυπωσιακές φιγούρες τους θα σας ξεσηκώσουν οι Athens Swing Cats, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το Lindy Hop, γνωστό και ως swing, έναν χαρούμενο, διαχρονικό χορό που γεννήθηκε στο Harlem (New York) τη δεκαετία του 1930.

Τους αγαπημένους σκοπούς και τραγούδια των δεκαετιών του ’30 και της δεκαετίας του ’40 θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι: Μαρία Μπερή, Σοπράνο – Vocalist, Νέστορας Θεοφιλόπουλος – κιθάρα και Δανάη Μπερή – πλήκτρα, με την συμμετοχή του Κοινωνικού Ωδείου.

 Μην το χάσετε!!!!

Ημερομηνία Συνάντησης: Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου

Σημείο Συνάντησης: κεντρική είσοδος Εθνικού Κήπου, Λεωφ. Αμαλίας, ώρα 10:30 π.μ

Ελάτε μαζί με τους φίλους σας να περάσουμε ένα όμορφο, χαρούμενο Κυριακάτικο πρωινό!!!

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Αυχενικό σύνδρομο και πώς θα το αντιμετωπίσετε

Ανάπηρη περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βιονικού εξωσκελετού ΦΩΤΟ

Ποια φαγητά μπορούν να προλάβουν την οστεοπόρωση;

Γερά κόκαλα για πάντα!