Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 23:25

Πως ήταν και πως έγινε, μετά από πλαστικές επεμβάσεις ΦΩΤΟ

wild1

Η 30χρονη Λετονή μόνιμη κάτοικος των Καννών, Victoria Wild, είχε άλλα όνειρα για τον εαυτό της. Η εξωτερική της εμφάνιση δεν την ενθουσίαζε και τόσο και ήθελε να αλλάξει όψη προκειμένου να γίνει πιο «θελκτική» στους άνδρες και να μοιάζει με μια «κούκλα του σεξ». Εάν άλλαζε η εξωτερική της εμφάνιση θα άνοιγαν και οι πόρτες της βιομηχανίας ταινιών για ενήλικες και θα ερχόταν και το χρήμα.

Η Victoria λοιπόν αποφάσισε να κάνει μια επένδυση στο κορμί της και για να το αλλάξει ξόδεψε περισσότερα από 55.000 ευρώ. Άλλαξε και αύξησε το στήθος της, έφτιαξε τα ζυγωματικά του προσώπου της, «φούσκωσε» τα χείλη της, έφτιαξε τη μύτη της, έκανε μπότοξ και λιποαναρρόφηση στους γοφούς, έκανε και κοιλιοπλαστική. Αν αναρωτιέστε που μπορεί να βρήκε τόσα χρήματα, η ίδια απαντά ότι ευγνωμονεί τον σύντροφο της που ανέλαβε το κόστος.

«Ποια γυναίκα δεν θέλει να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα στο δρόμο; Ποια δεν νιώθει όμορφα όταν την κοιτούν όλοι» δηλώνει με αφοπλιστική αφέλεια και συνεχίζει: «μπορεί να ήμουν λεπτή αλλά το στήθος μου το μισούσα. Ήταν μικρότερο και από ένα φλιτζάνι. Νόμιζα ότι όλοι με κοροϊδεύουνε, δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι.»

Όλα αυτά, μέχρι που πριν από 3 χρόνια γνώρισε τον Simon, έναν επιχειρηματία και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Τότε εκείνος προσφέρθηκε να την βοηθήσει οικονομικά να αλλάξει.

 

Δείτε τις αλλαγές της Victoria Wild

H Vicrtoria πριν τις πλαστικές

H Vicrtoria πριν τις πλαστικές

 

και μετά τις πλαστικές

και μετά τις πλαστικές

Το πρόσωπο της μετά τις πλαστικές

Το πρόσωπο της μετά τις πλαστικές

 

wild8

το κορμί της άλλαξε. Έκανε αυξητική στήθους, κοιλιοπλαστική και πολλά άλλα

το κορμί της άλλαξε. Έκανε αυξητική στήθους, κοιλιοπλαστική και πολλά άλλα

 

 

wild4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Φαλλοπλαστική: Επέμβαση στη libido! (βίντεο)

Δείτε πως η πλαστική μεταμόρφωσε έναν Βραζιλιάνο σε… Κορεάτη ΦΩΤΟ

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι…για γυναίκες και άνδρες

Τα μυστικά ενός επιτυχημένου facelifting, όπως τα εξομολογούνται οι πλαστικοί χειρουργοί