Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 18:42

Η γυναίκα με τους 70 ημερήσιους οργασμούς, ξεκίνησε θεραπεία VIDEO

Το βίντεο ξεκινάει με την Αμάντα να έχει πολλαπλούς οργασμούς. Εκεί που κάθεται στον καναπέ, την ώρα που περπατάει στο δρόμο, όταν βλέπει τηλεόραση, στο γυμναστήριο, στη δουλειά της. Παντού και πάντα. Το μαρτύριο αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Μετά από κάποιο σημείθο άρχιζε και γινόταν άκρως επώδυνο.

Τελικά η Αμάντα γνώρισε έναν σύντροφο ο οποίος την έπεισε να επισκεφτεί κάποιον ειδικό γιατρό. Και όντως το έκανε. Ο γιατρός κάποια στιγμή τους εξηγεί ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας απαγορεύεται κάθε είδους ερωτική επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Τι είναι όμως η «επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων»; Ο καθηγητής Ντέιβιντ Γκόλντμαγιερ από το imperial college του Λονδίνου, εξηγεί: «Είναι μια κατάσταση όπου ο πάσχων ή η πάσχουσα έχει μεγάλες χρονικές περιόδους όπου τα γεννητικά όργανα είναι μονίμως ερεθισμένα, μονίμως σε διέγερση, η οποία δεν σχετίζεται με τη σεξουαλική ή ερωτική επιθυμία. Η διέγερση είναι ισοπεδωτική και αδυσώπητη. Μπορεί να διαρκέσει από ώρες μέχρι και πολλές ημέρες συνεχόμενα. Ο πόνος μετά από κάποιο σημείο είναι τρομερός. Η θεραπεία μπορεί να είναι φαρμακευτική κυρίως για τους πόνους. Εγώ προσωπικά βλέπω τουλάχιστον 20 ασθενείς το χρόνο με τέτοια συμπτώματα.»

Δείτε το βίντεο με την Αμάντα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο οργασμός βελτιώνει την επικοινωνία

Και όμως υπάρχουν 4 είδη γυναικείου οργασμού που δεν γνωρίζουμε

Οι εκφράσεις διασήμων, την ώρα του οργασμού ΦΩΤΟ

Δείτε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ και να καταγράφεται από μαγνητικό τομογράφο