Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 21:03

Το συγκινητικό τελευταίο αντίο σε ένα σκύλο ΦΩΤΟ

ras4

Ήταν η τελευταία ημέρα της ζωή τους Ρας, του μαύρου Λαμπραντόρ. Έπασχε από οστεοσάρκωμα και κάθε στιγμή βασανιζόταν από τους πόνους. Πλέον δεν μπορούσε να περπατήσει, να τρέξει, να κυνηγήσει τα περιστέρια, να κάνει ζημιές στο σαλόνι. Πονούσε. Έζησε 14 χρόνια με την οικογένεια Σμιθ. Με τον πατέρα τη μητέρα, την κόρη και τα δίδυμα. Τους λάτρευε. Και η οικογένεια Σμιθ τον λάτρευε.

 ras92

Σήμερα είχαν αποφασίσει με δάκρυα στα μάτια ότι έπρεπε να γίνει η ευθανασία. Δεν άντεχαν να βλέπουν τον Ρας να βασανίζεται άλλο, να πονάει. Ήθελαν η τελευταία του ημέρα να του μείνει για πάντα στο μυαλό και όταν θα πάει στον σκυλο- παράδεισο να την σκέφτεται και να χαμογελάει.

 ras1

«Η μέρα ξεκίνησε με πολλά τσίζμπεργκερ»

 ras6

«Και παιχνίδι με την Αμάντα.»

 ras3

«Ξέρω τι θα συμβεί. Γελάνε όλοι και παίζουν μαζί μου αλλά μέσα τους είναι πολύ λυπημένοι. Εάν μπορούσαν θα έκλαιγαν. Εγώ όμως δεν κλαίω είμαι χαρούμενος που περνάω αυτές τις στιγμές μαζί τους. Κάθισαν όλοι μαζί μου και με χάιδευαν. Σιγά παιδιά εδώ είμαι ακόμη. Ακόμη και το αφεντικό ο κ. Τζον δεν πήγε στη δουλειά του σήμερα. Έμεινε μαζί μου»

ras5

«Μέχρι και τα δίδυμα που τα θυμάμαι από μικρά κουταβάκια σήμερα δεν με πείραζαν και μάλιστα δεν έφαγαν κανένα μπέργκερ για να τα φάω όλα εγώ. Αυτή είναι ζωή!!»

 ras2

«Σε λίγο θα ερχόταν η κ. Πάττυ. Είναι κτηνίατρος και πάντα όταν ήμουν άρρωστος εκείνη με έκανε καλά. Ακόμη και τότε που με είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο εκείνη με έκανε καλά. Ή τότε που με τσίμπησε εκείνη η σκνίπα στη μύτη και έπαθα καλαζάρ, εκείνη με φρόντισε και με έκανε καλά. Την αγαπώ την κ. Πάττυ. Άκουσα την Αμάντα να ψιθυρίζει με την μητέρα της ότι κοντεύει να σκάσει. Δεν αντέχει να περιμένει. Την είδα να έρχεται και να μου λέει να πάμε μια βόλτα να παίξουμε μέχρι να έρθει η κ. Πάττυ. Η Αμάντα πρέπει να είναι άρρωστη. Κάτι μπήκε στο ματάκι της γιατί όσο μου μιλούσε, ήταν κατακόκκινο και δάκρυζε»

ras7

ras8

«Μέσα στο αυτοκίνητο όλο με κοιτούσε και έκλαιγε. Με πληγώνει να την βλέπω να κλαίει. Μακάρι να μπορούσα να της μιλήσω και εγώ. Θα ήξερε ότι είμαι ευτυχισμένος»

 ras91

ras9

«Με πήγε και παίξαμε. Θεέ των σκύλων, τι παιχνίδι ήταν αυτό. Μέσα στα νερά να τρέχω και να χοροπηδάω. Δεν πονούσα από την χαρά μου. Μέχρι και μια σκυλίτσα που είδα να με κοιτάζει, δεν της έδωσα σημασία»

 ras95

«Γυρίσαμε σπίτι. Η κ. Πάττυ είχε έρθει. Με χάιδεψε, μου ψιθύρισε στα αυτί ότι όλα θα πάνε καλά και μετά όλη η οικογένεια Σμιθ ήρθε με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε. Μα γιατί κλαίνε; Ξέρω ότι θα κοιμηθώ και θα ξυπνήσω κάπου αλλού χωρίς να πονάω. Είμαι χαρούμενος»

 ras93

ras94«Μακάρι να μιλούσα να σας έλεγα ότι σας αγαπώ πολύ. Μην στεναχωριέστε. Μου δώσατε ευτυχία και χαρά. Σας λατρεύω. Πωπω σαν να νύσταξα τώρα…»

 ras96

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε σε γράφημα πώς επανέρχεται ο οργανισμός μας, 15 χρόνια μετά τη διακοπή του καπνίσματος

Νέα μόδα: Γλυκίσματα εμπνευσμένα από ασθένειες, που σοκάρουν ΦΩΤΟ

Μια συγκινητική ιστορία με έναν γιατρό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

9 βασικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες με το προφυλακτικό