Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 5:24

Πόση ώρα κάνει σεξ ο κάθε λαός; που βρίσκονται οι Έλληνες στη σχετική λίστα

lover1

Μεγάλη εταιρία προφυλακτικών έκανε μια ιδιότυπη έρευνα σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνουν στο σεξ οι άνδρες ανά την υφήλιο. Οι άνδρες λοιπόν που κάνουν περισσότερη ώρα σεξ είναι οι Μεξικανοί και από εκεί και μετά τη σκυτάλη αναλαμβάνουν οι Ευρωπαίοι.

Εάν είστε γυναίκα λοιπόν και αποκτήσετε Μεξικανό εραστή να ξέρετε ότι κατά μέσο όρο θα αφιερώνει στο σεξ, περίπου ¾ της ώρας. Από αυτά τα 22 λεπτά θα είναι προκαταρκτικά. Στη δεύτερη θέση είναι οι Ελβετοί που ο μέσος χρόνος τους αγγίζει τα 42 λεπτά από τα οποία τα 21 είναι προκαταρκτικά. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Έλληνες με ένα μόλις λεπτό λιγότερο από τους Ελβετούς (41 λεπτά σεξ), ενώ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι Ιταλοί (39 λεπτά) και οι Βραζιλιάνοι (38 λεπτά)

 lover4

Οι Έλληνες αφιερώνουν 18 λεπτά στα προκαταρκτικά και τα υπόλοιπα 23 στη πράξη αυτή καθαυτή. Μάλιστα ο χρόνος για την πράξη είναι εκ των υψηλότερων στην υφήλιο. Οι Ιταλοί λες και είναι με το ρολόι στο χέρι, έχουν μοιράσει ακριβώς στη μέση τους χρόνους, ανάμεσα στα προκαταρκτικά και την πράξη (20,4 λεπτά) Οι Βραζιλιάνοι για τα προκαταρκτικά δαπανούν 19,5 λεπτά.

 lover2

Οι λίστα διανθίζεται με διάφορους λαούς μέχρι που φτάνουμε στις τελευταίες απογοητευτικές θέσεις. Εκεί βρίσκονται 2 Μεσογειακοί λαοί. Οι Ισπανοί (34 λεπτά συνολικά) και οι Γάλλοι (33 λεπτά). Έσχατοι των εσχάτων είναι οι Ινδοί με 32 λεπτά και οι Ταϊλανδοί με 29 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ανορεξία είναι μια συνεχής μάχη σε όλη τη ζωή- Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πώς θα πείσω το παιδί μου να πλένει τα χέρια του; (βίντεο)

Εκπληκτικό βίντεο: «βρε πως μεγάλωσες εσύ;»

Ποια τροφή καταπολεμά την κακοσμία του στόματος;