Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 10:17

Ποια είναι τα σημάδια ότι πρέπει επειγόντως να ξεκινήσετε αποτοξίνωση;

sug2

Τα σημάδια τα εντόπισε ο ιατρός ολιστικής ιατρικής Jeffrey Morrison, οποίος τονίζει μεταξύ άλλων ότι το να αντιμετωπίσουμε με αποτοξίνωση τα όποια σημάδια θα κάνει καλό στον οργανισμό μας και θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες.

Τα σημάδια είναι:

Αλλεργίες. Μπορεί κατά το παρελθόν να μην είχατε ποτέ καμία αλλεργία και τώρα το φθινόπωρο να εμφανίζετε διάφορες. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα στον οργανισμό. Είναι πιθανό η υγεία σας να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Δυσκολία στον ύπνο. Ο δρ Morrison, τονίζει πως εάν ξαφνικά δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το συκώτι σας. Το ήπαρ είναι το όργανο αυτό, που ουσιαστικά αποτοξινώνει το σώμα από τα χημικά, τα φάρμακα το αλκοόλ και κάθε είδους επιβλαβή ουσία. Όταν ξυπνάτε τη νύχτα σημαίνει ότι το συκώτι σας υπερλειτουργεί και εσείς θα πρέπει να ξεκινήσετε αποτοξίνωση.

cantsleep

Ζάχαρη. Υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που επιθυμείτε όσο τίποτε άλλο να φάτε ένα γλυκό; Να βάλετε λίγη ζάχαρη στον οργανισμό σας; Γιατί συμβαίνει αυτό; Τα γλυκά και γενικότερα η ζάχαρη, προκαλούν ένα είδος εθισμού στον οργανισμό. Πρέπει να αποτοξινωθείτε από αυτή.

Βέβαια δεν είναι και τα μοναδικά σημάδια που ενδεχόμενα να δείχνουν ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται κάποια αποτοξίνωση, αλλά είναι τα πιο συνηθισμένα. Εάν λοιπόν έχετε κάποιο από αυτά καλό θα είναι να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για μια γενική εξέταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασανίζουν γέροντες σε γηροκομεία- Σκληρό video

Δείτε τί μπορεί να κάνει το ταχίνι για την καρδιά και τα αγγεία σας

Ποια τροφή καταπολεμά την κακοσμία του στόματος;

Πόση ώρα κάνει σεξ ο κάθε λαός; που βρίσκονται οι Έλληνες στη σχετική λίστα