Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 23:07

Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα- VIDEO

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προφυλακτικό που μοιάζει περισσότερο με εσώρουχο. Ο άνδρας θα το φοράει πριν την επαφή σαν να φοράει σλιπάκι. Στην περιοχή των γεννητικών οργάνων το νέο προφυλακτικό έχει μια τρύπα από την οποία «περνάει» το ανδρικό μόριο. Στη συνέχεια ο άνδρας φοράει το κανονικό προφυλακτικό, το γνωστό σε όλους μας.

futurecondom1

Οι ειδικοί λένε πως με το νέο προφυλακτικό προστατεύεται όχι μόνο η περιοχή των γεννητικών οργάνων, αλλά μια ευρύτερη περιοχή από τον ομφαλό μέχρι κάτω χαμηλά το καβάλο. Μειώνει έτσι στο ελάχιστο την επαφή δέρματος με δέρμα. Πάντως ακόμη το συγκεκριμένο προφυλακτικό δεν βρίσκεται στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, κάτι που πρόκειται να γίνει σύντομα.

 

Επίσης πρέπει να ελεγχθεί αυτό που υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι παραγωγής του, ότι προστατεύει καλύτερα από το κλασικό προφυλακτικό. «Το προφυλακτικό μας» τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας, «δεν απευθύνεται στον μέσο εραστή. Απευθύνεται σε άνδρες που κάνουν σεξ με υψηλή ορμή, έντονα, και που δεν σταματάνε να…κουνιούνται»

 futurecondom2

Το νέο προφυλακτικό είναι εξολοκλήρου από λάτεξ και το μοναδικό του μειονέκτημα είναι (μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους κατασκευαστές) οι διάφοροι θόρυβοι που μπορεί να υπάρξουν εάν μπει αέρας μέσα στο λάτεξ.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κορίτσι πίσω από τη μάσκα- Το ντοκιμαντέρ που σοκάρει

10 περίεργα πράγματα για το σώμα σου, που δεν σου τα είπε κανείς

Γιατί τα περισσότερα τρίχρονα έχουν τερηδόνα;

Είναι ανάπηροι και δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν γυμνοί- ΦΩΤΟ