Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 11:35

Υπάρχει ή όχι κολπικός οργασμός; Που τελειώνει ο μύθος και αρχίζει η αλήθεια

wondering-womanΌλα οφείλονται στο μικρό όργανο που ονομάζεται κλειτορίδα και το οποίο είναι πλημμυρισμένο από νευρικές απολήξεις. Ακόμη και ο κολπικός οργασμός δεν υπάρχει αλλά προκαλείται από την κλειτορίδα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το ζεύγος των επιστημόνων, οι Ιταλοί Βινσέντζο και Ιουλία Πούπο, του Ιταλικού Κέντρου Σεξολογίας.

Η μελέτη τους δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Clinical Anatomy» και οι 2 επιστήμονες τονίζουν πως είναι τέτοια η ανατομία των γεννητικών οργάνων της γυναίκας που δεν επιτρέπει την ύπαρξη κολπικού οργασμού. «Γνωρίζουμε» θα πει ο Βινσέντζο «ότι θα μας κατακρίνουν πολλοί και κυρίως εκείνοι που υποστηρίζουν την ύπαρξη κολπικού οργασμού. Η επιστημονική κοινότητα όμως θα μας δικαιώσει»

Οι επιστήμονες τονίζουν πως μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό μόνο εάν ερεθιστεί η κλειτορίδα της. Ακόμη και όταν νιώθει ότι ο οργασμός της είναι κολπικός, αυτό οφείλεται στον ερεθισμό της κλειτορίδα και όχι του κόλπου. Είναι τέτοια η «απογείωση» που νιώθουν όταν φτάνουν σε οργασμό που μπερδεύουν άθελα τους τον κόλπο με την ευρύτερη ερωτογενή περιοχή τους.

Το ζεύγος των επιστημόνων τονίζει ότι ο οργασμός και ο ερεθισμός γενικότερα δεν είναι μόνο θέμα «κλειτορίδας» αλλά είναι και θέμα εγκεφαλική διέγερσης και ερεθισμού. Αυτή από μόνη της σε συνδυασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας δίνει απίστευτους οργασμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αφαίρεσαν όγκο σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου από το σαγόνι ενός 17 χρονου κοριτσιού- VIDEO

Δείτε το προφυλακτικό του μέλλοντος- καμία σχέση με ότι ξέρατε μέχρι σήμερα- VIDEO

Νέο επιστημονικό τέστ προβλέπει τον θάνατο, μέσω …της όσφρησης

Ιός Εμπολά: όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον μαύρο θάνατο VIDEO