Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 15:25

Το δέρμα του έγινε μπλε- Μια σπάνια ασθένεια VIDEO

Η ασθένεια που έχει προσβληθεί ονομάζεται argyria (αργυρία). Ο Πωλ Κάρασον είχε πέσει σε κατάθλιψη επειδή έχασε τον πατέρα του. Δίσταζε να επισκεφτεί κάποιον ειδικό και προτίμησε να ακολουθήσει ένα σκεύασμα από τα διάφορα τηλεμάρκετινγκ «που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε ανεβάζουν».

 

Το σκεύασμα που ήταν της μόδας στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 90 ήταν νερό όπου προηγούμενα είχε γίνει ηλεκτρόλυση με κολλοειδές ασήμι. Τα αποτελέσματα αυτού του σκευάσματος ήταν μάλλον τοξικά και σύντομα όλα αυτά τα σκευάσματα με κολλοειδές ασήμι απαγορεύτηκαν από τον FDA, τον Αμερικάνικο οργανισμό Φαρμάκων.

 

Όμως για τον Πωλ, ήταν αργά. Στον οργανισμό του είχε μπει τόση ποσότητα που διέβρωσε τη σύνθεση των κυττάρων του δέρματος και τους άλλαξε το χρώμα. Ο Πωλ έγινε μπλε. Για την ακρίβεια ο Πωλ έπαθε την ασθένεια «αργυρία», η οποία προκαλείται από τη συσσώρευση ασημιού στον οργανισμό. Στο φως το δέρμα του γίνεται μπλε και στο σκοτάδι γκρίζο.

 

Ο επίλογος γράφτηκε πριν από μήνες σε ένα νοσοκομείο της Ουάσιγκτον. Ο Πωλ σε ηλικία 62 ετών άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του .

 

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο επιστημονικό τέστ προβλέπει τον θάνατο, μέσω …της όσφρησης

Το άγχος και οι διαμάχες οδηγούν σε χειρουργικές επιπλοκές

Ποιες είναι οι 10 καλύτερες τροφές, που προστατεύουν από τον καρκίνο;

Αφαίρεσαν όγκο σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου από το σαγόνι ενός 17 χρονου κοριτσιού- VIDEO