Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 1:05

Κακοποίηση ζώων: δείτε ένα μεθυσμένο Ρώσο να χτυπάει αρκουδάκι VIDEO

Ήδη στη Ρωσία έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων για την πράξη αυτή, ενώ ο μεθυσμένος Ρώσος έχει συλληφθεί. Το περιστατικό συνέβη σε δάσος στην περιοχή Khanty-Mansiysk, στη δυτική Σιβηρία. Δυο αρκουδάκια έφτασαν στις παρυφές του δάσους, δίπλα σε ένα ποταμάκι προκειμένου να βρουν τροφή.

Τότε 2 μεθυσμένοι άνδρες αφού βεβαιώθηκαν ότι η μητέρα τους δεν είναι κάπου εκεί κοντά τους επιτέθηκαν. Μάλιστα ο ένας δίχως λόγο και αφορμή, πήρε έναν τεράστιο σκουριασμένο σωλήνα, πλησιάσε το μικρό αρκουδάκι, τον σήκωσε στον αέρα και συνέθλιψε το κεφαλάκι του.

Την ίδια στιγμή στο βίντεο ακούγεται ο φίλος του να γελάει απάνθρωπα. Καθώς έφευγαν από το σημείο τους σταμάτησε ένα μπλόκο της αστυνομίας. Είδε αίματα στα χέρια του ενός και το πτώμα του μικρού αρκούδου στο πίσω κάθισμα. Τα 2 ανθρωπόμορφα κτήνη συνελήφθησαν ενώ το αρκουδάκι μεταφέρθηκε στον τοπικό κτηνίατρο.

Αμέσως έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το αρκουδάκι θα πέθαινε από λεπτό σε λεπτό αφού το κτύπημα του είχε τσακίσει το κρανίο. Ο κτηνίατρος του Khanty-Mansiysk, τόνισε ότι το αρκουδάκι δεν απομακρύνθηκε επειδή έχει συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία αφού μέσα στο δάσος υπάρχουν πετρελαιοπηγές και οι εργαζόμενοι ταΐζουν τις αρκούδες.

«Που να ήξερε ότι ο θάνατος το παραμόνευε» θα πει ο κτηνίατρος και θα συνεχίσει «θεωρούσε ότι θα το ταΐσει, αλλά αντί για αυτό το δολοφόνησε.» Η ταυτότητα των δραστών έγινε γνωστή από την τοπική αστυνομία. Πρόκειται για τους Igor Nikitenko, ένα 28 ετών από το χωριό Sibirsky, και τον 25χρονο Ουκρανό Yuri Risakov

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε πόσο επικίνδυνο είναι το χασίς, παρά τα όσα λέγονται

Δείτε 11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν ΦΩΤΟ

Οι άνθρωποι που μιλούν πολλές ξένες γλώσσες είναι πιο έξυπνοι και δεν κινδυνεύουν από άνοια

Νέο επιστημονικό τέστ προβλέπει τον θάνατο, μέσω …της όσφρησης