Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 7:10

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα πόδια μας, μας προειδοποιούν για διάφορες ασθένειες

feet2

Χωρίς να σημαίνει ότι εάν έχετε κάτι από αυτά που θα διαβάσετε, τότε είστε και άρρωστοι σας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια σημάδια που θα πρέπει να σας κάνουν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

Είναι πρησμένοι οι αστράγαλοι σας; Καλό θα είναι να ελέγξετε τα νεφρά σας. Οι πρησμένοι αστράγαλοι μπορεί να δείχνουν κάποια δυσλειτουργία των νεφρών.

Είναι συνέχεια παγωμένα τα πόδια σας; Αυτό μπορεί να είναι ένα καμπανάκι υποθυρεοειδισμού, μία πάθηση κατά την οποία ο θυρεοειδής αδυνατεί να παράξει αρκετές ορμόνες και αυτό σας κάνει πιο ευαίσθητους στο κρύο

Πως είναι τα δάχτυλα σας όταν τα πιέζετε μεταξύ τους; Εάν όταν πιέζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας μεταξύ τους δεν σημιουργείται κάποιο κενό να επισκεφτείτε τον γιατρό σας. Μπορεί να μην είναι κάτι, αλλά σύμφωνα με έρευνες μπορεί να είναι από κάποια πνευμονική νόσο μέχρι και… κυστική ίνωση. (σπάνια βέβαια όλα αυτά)

Πληγιάζει το δέρμα των ποδιών σας και οι πληγές δεν κλείνουν; Τσεκάρετε αμέσως τα επίπεδα του σακχάρου στον οργανισμό σας. Συχνά οι πάσχοντες από διαβήτη τραυματίζονται στα πόδια δεν το καταλαβαίνουν και βλέπουν αργότερα τα σημάδια.

feet1

Τα δάχτυλα σας είναι άτριχα; Κοιτάξτε το κυκλοφορικό σας σύστημα. Οι υγιείς θύλακες των τριχών απαιτούν συνεχή ανανέωση στην προσφορά αίματος για να παραμείνουν υγιείς.

Υποφέρετε συχνά από κράμπες; Είναι πιθανό ότι δεν πίνετε αρκετό νερό ή δεν παίρνετε αρκετό Κάλιο από την τροφή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τη γυναίκα με τα δυο αιδοία- σπάνια ανατομική πάθηση ΦΩΤΟ

5 πράγματα που λένε ακόμη για να προσβάλλουν τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, οι άνδρες

Θέλετε να κάνετε παιδί; Διατραφείτε λοιπόν σωστά!

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία που θα σας πείσει να φοράτε συνέχεια το κράνος σας!