Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 6:55

Μια αράχνη τρύπησε την κοιλιά του και ζούσε εκεί- παραλίγο να πεθάνει ΦΩΤΟ

araxnaki1

Η περιπέτεια του 21 ετών Αυστραλού Dylan Thomas στο Μπαλί όπου πήγε για διακοπές ήταν γεμάτη από ατυχίες. Ένα πρωινό ξύπνησε στο κρεβάτι του στο ξενοδοχείο με πόνους στο στομάχι. Σηκώθηκε πήγε στον καθρέπτη του μπάνιου και είδε μια τεράστια κόκκινη γραμμή που ξεκινούσε σχεδόν από τον ομφαλό του και έφτανε στο στέρνο του.

Δεν έδωσε σημασία, οι πόνοι υποχώρησαν κιόλας και συνέχισε το πρόγραμμα του. Το βράδυ όμως όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο οι πόνοι τον έπιασαν πάλι. Αναγκάστηκε αξημέρωτα να πάει στο Διεθνές Νοσοκομείο (International Medical Center) του Μπαλί. Οι γιατροί τον εξέτασαν είδαν και την κόκκινη γραμμή και αποφάνθηκαν ότι το πρόβλημα ήταν δερματικό.

araxnaki3

Του έγραψαν κάποια φάρμακα και αλοιφές και τον έστειλαν να συνεχίσει τις διακοπές του. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Dylan Thomas. Ξύπνησε μέσα στον ιδρώτα, και η κόκκινη γραμμή στην κοιλιά του που οι γιατροί είχαν λανθασμένα χαρακτηρίσει σαν δερματική πάθηση, τον έκαιγε και έβγαζε πύον.

araxnaki2

Ξαναπήγε στο νοσοκομείο έτοιμος να λιποθυμήσει και απαίτησε να του κάνουν ακτινογραφία. Στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και ο πυρετός του έκαιγε το μέτωπο. Οι γιατροί αμέσως κατάλαβαν το λάθος που είχαν κάνει.

Η απεικόνιση έδειξε ότι από τον ομφαλό του είχε με κάποιο τρόπο, εισχωρήσει μια τροπική αράχνη όχι μεγαλύτερη από το κεφαλάκι ενός σπίρτου, ή οποία ατάραχη έκανε διαδρομές μέσα στα σπλάχνα του. Όταν πεινούσε δε, με τις δαγκάνες τις τσιμπούσε κάτι για να φάει. Αμέσως τον άνοιξαν και αφαίρεσαν την αράχνη όπου και κράτησαν για να μελετήσουν.

ARAXNAKI4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε;

Δείτε τη γυναίκα με τα δυο αιδοία- σπάνια ανατομική πάθηση ΦΩΤΟ

Γιατί το πορτοκάλι είναι… παρεξηγημένο;

Δείτε το πείραμα που αποδεικνύει, πόσο κακό κάνουμε στα παιδιά μας όταν φωνάζουμε (video)