Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 16:15

Μάθετε τι λέει η Ζιζέλ και τι προτείνει σε όλες τις μητέρες

zizel2

Γεννημένη τον Ιούλιο στις 20, του 1980, σήμερα το 34χρονο μοντέλο βρίσκεται σε μια ηλικία όπου άλλα μοντέλα έχουν εγκαταλείψει τις πασαρέλες Εκείνη όμως συνεχίζει δυναμικά και οι περισσότεροι οίκοι μόδας θεωρούν τιμή τους, η Ζιζέλ να παρουσιάσει τα ρούχα τους. Όμως η Ζιζέλ δεν ξεχνάει ότι είναι και μητέρα.

zizel4

Προσπαθεί και έχει επιτύχει να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική της υπόσταση και στο να είναι μανούλα, αλλά και σύζυγος σε έναν επιτυχημένο γάμο. Η Ζιζέλ που στη Βραζιλία έχει διακριθεί για το φιλανθρωπικό της έργο σε ιδρύματα για άπορα και ορφανά παιδιά συμβουλεύει:

zizel1

«Δεν έχετε προσέξει τις οδηγίες που δίνουν στη διάρκεια των πτήσεων; Αρχικά πρέπει να φορούν τη μάσκα οξυγόνου οι μαμάδες και μετά τα παιδιά. Κάπως έτσι γίνεται και στην καθημερινότητα. Όλες νιώθουμε ένοχες όταν φροντίζουμε τον εαυτό μας. Αν όμως αισθανόμαστε ικανοποιημένες, είναι βέβαιο ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες και υπομονετικές μητέρες και σύζυγοι. Πρώτα πρέπει να γεμίζεις το ποτήρι σου, αν θες και οι άλλοι να πιουν από αυτό».

zizel3

Με απλά λόγια προτείνει στην κάθε μανούλα να μην παραμελεί τον εαυτό της , να μην ξεχνάει ότι εκτός από μητέρα, είναι και γυναίκα και σύζυγος και να κάνει πράγματα που θα την ικανοποιούν, που θα γεμίζουν τις μπαταρίες τις. Διότι μόνο έτσι θα μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο της σαν μανούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να καυγαδίζετε μπροστά στο παιδί σας VIDEO

Τα καλύτερα αποφθεύγματα όλων των εποχών, για την Υγεία μας!

Βγάζουν τη γλώσσα στο θάνατο χορεύοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι μπορεί να πάθουμε εάν πίνουμε νερό το πρωί με άδειο στομάχι