Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 5:29

Εντυπωσιακή συλλογή φωτογραφιών με έγκυες γυναίκες, κάτω από το νερό

egyes.jpg12Εγκυμοσύνη και νερό είναι δύο αρμονικές, σχεδόν αλληλοσυμπληρωματικές καταστάσεις. Τόσο επειδή το έμβρυο που φέρουν στην κοιλιά τους οι εγκυμονούσες επιπλέει, όσο και επειδή το δυσβάσταχτο πολλές φορές βάρος που κουβαλάν επί μήνες οι γυναίκες μαζί τους, μέσα στο νερό εξαφανίζεται. Επιπλέον, ο τοκετός στο νερό είναι ο καλύτερος τρόπος για να νεογέννητα βρέφη να εγκλιματίζονται στο νέο αφιλόξενο περιβάλλον της ατμόσφαιρας του νέου κόσμου, τον οποίο αντικρύζουν.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, ο Adam Opris επαγγελματίας φωτογράφος, αποφάσισε να δημιουργήσει μία σπάνια πρωτότυπη συλλογή από φωτογραφίες επίτοκων γυναικών μέσα στο νερό, σε ασυνήθιστες πόζες, με έντονο φωτισμό και χρώματα. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

«Οι έγκυες γυναίκες αισθάνονται εντελώς ελεύθερες μέσα στο νερό και απαλλαγμένες από κάθε αγωνιώδη σκέψη την οποία μπορεί να κάνουν σχετικά με τον αναμενόμενο τοκετό. Η εγκυμοσύνη είναι μια μαγεία και εγώ θέλω να την αποτυπώσω σε όλο της το μεγαλείο», δήλωσε στην έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποίησε ο ίδιος ο Adam Opris.

Απολαύστε το αποτέλεσμα :

egyes.jpg13

egyes.jpg9

egyes.jpg15

egyes.jpg3

egyes2

egyes.jpg7

egyes5

egyes4

egyes

egyes.jpg8

egyes.jpg10

egyes.jpg14

egyes17

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Είναι συνεχώς έγκυος επί 24 ολόκληρα χρόνια

9 Μήνες σε 2 λεπτά. Η εξέλιξη μιας εγκυμοσύνης, σ” ένα πολύ τρυφερό βίντεο

Λαπαροσκοπική χειρουργική στην εγκυμοσύνη: Υπάρχουν κίνδυνοι ή όχι;

32 καρέ: πως μεγαλώνει ένα παιδί στην κοιλιά της μητέρας του ΦΩΤΟ