Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 22:52

Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός στο Ζάππειο

ταυτόχρονος θηλασμόςΜε σύνθημα : Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ διοργανώνεται και φέτος για 5η συνεχή χρονιά, ο Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο της εβδομάδας μητρικού θηλασμού, από το Πανελλαδικό Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας.

Θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλοι και λοιποί συγγενείς, είναι όλοι προσκεκλημμένοι να στηρίξουν έμπρακτα τον μητρικό θηλασμό και να γιορτάσουν μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Οσοι μένουν στην Αττική είναι προσκεκλημμένοι στο Ζάππειο Μέγαρο (συντιβάνι) την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ.

2 (1)

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος της εκδήλωσης είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

 

 Περισσότερες πληροφορίες 

«Αττική: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας» https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/

με την συνεργασία του

«Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας»

http://www2.media.uoa.gr/institute/index.html

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Μωρά γεννιούνται με φυσικό τοκετό μετά από καισαρική τομή, τώρα και στην Ελλάδα.

Θέλετε να κάνετε παιδί; Διατραφείτε λοιπόν σωστά!

Μάθετε τι λέει η Ζιζέλ και τι προτείνει σε όλες τις μητέρες

Υγιής στα 30, στα 40, στα 50. Ποιές προληπτικές εξετάσεις κάνουμε σε κάθε δεκαετία;