Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 13:43

Οι αντιδράσεις των φοιτητών όταν καθηγητής αφαιρεί ένα ζωντανό ψάρι από το έντερο ασθενούς VIDEO

Ότι δείτε συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Londrina, μιας πόλης της Βραζιλίας. Ένας άνδρας παραπονιόταν για έντονους πόνους πίσω στον πρωκτό, και στην κοιλιά. Οι εξετάσεις έδειξαν πως κάτι παράξενο υπάρχει στο έντερο του. Κάτι παράξενο και ζωντανό το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί.

Ετοιμάστηκε το χειρουργείο, ο ασθενής ναρκώθηκε, οι φοιτητές περίμεναν να δουν την περίεργη αυτή επέμβαση. Όλα αυτά μέχρι να εντοπιστεί ο υπεύθυνος του πόνου στην κοιλιά του κυρίου. Όταν εντοπίστηκε και αφαιρέθηκε το χειρουργείο μετατράπηκε σε αμφιθέατρο.

Γιατροί και φοιτητές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, χειροκροτούσαν, σφύριζαν και όλοι έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τραβάνε σκηνές από μέσα. Μάλιστα ένας γιατρός χαχανίζει και ακούγεται να λέει: «το ψάρι είναι ζωντανό, αλλά θα πρέπει να του κάνουμε ευθανασία»

Ο άνδρας τόνισε στους γιατρούς πως έβαλε το ψάρι μέσα του γιατί ήθελε να ζήσει μια φαντασίωση του, όμως εκείνο του γλύστρισε και μπήκε ολόκληρο μέσα. Σήμερα μέσω του δικηγόρου του υπέβαλε μήνυση κατά του πανεπιστημιακού νοσοκομείου για το γεγονός ότι το βίντεο της εγχείρησης του ανέβηκε στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πώς έγινε η πρώτη πλαστική επέμβαση προσώπου στον κόσμο το 1917

Η μυστική διπλή ζωή των ανθρώπων με ψυχική ασθένεια, αποτυπωμένη σε φωτογραφίες

Πόσες φορές οι άνδρες κοίταξαν το στήθος αυτής της γυναίκας; VIDEO

Δείτε πως ήταν κάποιες γυναίκες και πως τις μεταμόρφωσαν τα στεροειδή, ΦΩΤΟ