Τετάρτη 26, Οκτωβρίου 2016 15:12

Δείτε τη μαύρη μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά. ΦΩΤΟ

alb8

Όταν η Rosemere Fernanda de Andrade έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ο άνδρας και οι διάφοροι συγγενείς την κοίταξαν με μισό μάτι. Εκείνη ήταν μαύρη, ό άνδρας της το ίδιο, αλλά το μωράκι ήταν ολόλευκο σαν το χιόνι. Κάτι περίεργο συνέβαινε…

alpb5

Η κορούλα τους η Ruth, είχε σχεδόν λευκά μαλλιά, λευκό δέρμα και γαλάζια μάτια. Οι γιατροί στη Βραζιλία στο Ρεσίφε αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ruth, δεν ήταν καρπός κάποιου παράνομου έρωτα με έναν λευκό, αλλά είχε αλμπινισμό μια σπάνια γενετική πάθηση κατά την οποία απουσιάζει από το δέρμα οποιαδήποτε χρωστική ουσία.

alb9

 alb7

Η επόμενη προσπάθεια του ζεύγους για να κάνουν παιδιά, ήταν επιτυχής. Γεννήθηκε άλλο ένα κοριτσάκι αλλά ήταν και εκείνο πιο λευκό από την αδερφή του. Η Estefani, ήταν και εκείνη αλμπίνα. Νέα προσπάθεια μετά από λίγο καιρό και ήρθε στον κόσμο ο Kauan. Ένα γλυκύτατο αγοράκι, από μαύρη μητέρα βραζιλιάνα και μαύρο πατέρα. Ο Kauan, ήταν όμως και εκείνος αλμπίνος.

alb2

 alpb4

Στον καυτό ήλιο της Βραζιλίας τα 3 αδερφάκια μεγαλώνουν πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο γιατί κινδυνεύουν από εγκαύματα. Η φροντίδα της μητέρας τους είναι συνεχής. Αντηλιακά και άλλες αλοιφές που θα τα προστατεύσουν. Απλά να σας πούμε ότι χρειάζονται κάθε 3 ώρες επαλείψεις με αντηλιακό τουλάχιστον 60+.

 alb6

Οι γιατροί εξήγησαν το φαινόμενο ύστερα από γονιδιακό έλεγχο που έκαναν τόσο στη μητέρα όσο και στον πατέρα. Και οι δυο τους διαπιστώθηκε ότι έφεραν ένα γονίδιο που ευθύνεται για τον αλμπινισμό. Κάθε φορά που έκαναν παιδί η μια στις 4 ήταν να βγει αλμπίνο. Και τα τρια παιδιά τους, «έσπασαν» τις πιθανότητες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

4 κινήσεις που μπορεί να σώσουν έναν άνθρωπο όταν πνίγεται.

Επτά πράγματα που πρέπει οι εξωστρεφείς να γνωρίζουν για τους εσωστρεφείς (και το αντίστροφο)

Ποια Υπερτροφή – που καταπολεμά πληθώρα ασθενειών – πρέπει να υπάρχει στο ντουλάπι σας;

Η μυστική διπλή ζωή των ανθρώπων με ψυχική ασθένεια, αποτυπωμένη σε φωτογραφίες