Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 14:06

Αυτές είναι οι 5 πιο σοκαριστικές ιατρικές ιστορίες στον κόσμο VIDEO

Whiplash Injury - Anterior Cervical Discectomy (Diskectomy) and Spinal Fusion SurgeryΈπεσε από 47 ορόφους και έζησε: Τα αδέρφια Μορένο είχαν μια εταιρία καθαρισμού κτιρίων. Αναλάμβαναν επίσης και τον καθαρισμό των τζαμιών στους τεράστιους και πανύψηλους ουρανοξύστες. Ήταν η 7η Δεκεμβρίου του 2007, όταν ο ένας από τα αδέρφια ανέλαβε να καθαρίσει τα τζάμια από έναν ουρανοξύστη 50 ορόφων. Ο αδερφός του τον προειδοποίησε να μην το κάνει εκείνη τη μέρα διότι φυσούσε δαιμονισμένα και 50 πατώματα πάνω από το έδαφος ο αέρας ήταν ακόμη πιο δυνατός. Στον 47ο όροφο η πλατφόρμα καθαρισμού έμοιαζε με καρυδότσουφλο. Ο αέρας τη χτυπούσε αλύπητα στα άθραυστα τζάμια και τα αλουμίνια. Ο Μορένο δεμένος κρατιόταν με δυσκολία. Αποφάσισε να διακόψει, όμως τότε ήταν που άκουσε ένα «κρακ» και το μόνο που πρόλαβε να δει πριν πέσει στο κενό, ήταν το κομμένο συρματόσχοινο της πλατφόρμας… Έπεσε από ύψος 47 ορόφων. Επέζησε, η κατάσταση του όμως, ήταν τόσο τραγική που οι γιατροί δεν μπορούσαν ούτε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αποφάσισαν να διαμορφώσουν τον 50 όροφο του κτιρίου σε νοσοκομείο και εκεί να τον χειρουργήσουν και να τον νοσηλεύσουν. Σήμερα ο Μορένο είναι μια χαρά.

 

 Αλλεργία στο νερό: Τι θα κάνατε εάν ήσασταν αλλεργικοί στο νερό. Εάν δηλαδή και η παραμικρί σταγόνα νερού σας προκαλούσε στο δέρμα φρικτούς πόνους; Η Άσλευ Μόρις από την Αυστραλία έχει αυτή την πάθηση. Δεν μπορεί να βγει στη βροχή, δεν μπορεί να κολυμπήσει το καλοκαίρι, δεν μπορεί να κάνει μπάνιο για να καθαριστεί. Οι γιατροί είπαν ότι μια τέτοια περίπτωση συναντάνε κάθε 230.000.000. Η Άσλευ έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα με το μπάνιο όπου το κάνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και ύστερα το δέρμα της είναι σαν να έχει πάθει εγκαύματα. Η Άσλευ δυσκολεύεται ακόμη και να πιει νερό, ή να πλύνει τα δόντια της. Το παράδοξο είναι ότι το κορμί της δεν αντιδρά αλλεργικά, όταν η Άσλευ χρησιμοποιεί αναψυκτικό τύπου κόλα, δίχως ζάχαρη. Με αυτό λοιπόν κάνει μπάνιο με αυτό ξεβγάζεται κτλ κτλ

 

Δείτε στη συνέχεια του βίντεο την ιστορία της Ζαίρα που οι γιατροί της αφαίρεσαν ύστερα από 55 χρόνια ένα νεκρό έμβρυο από μέσα της. Δείτε επίσης την γυναίκα που έζησε 118 ημέρες δίχως καρδιά. Τέλος δείτε τον άνθρωπο που ζει με μισό σώμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Χιλιάδες παιδιά στα επείγοντα, από την κατανάλωση απορρυπαντικού πλυντηρίου σε κάψουλες

«Ο μικρός μου αδελφός από το φεγγάρι»: Το πιο συγκινητικό βίντεο για την διαφορετικότητα

Η φωνή στο παιδί είναι σαν να το χτυπάμε- Τι έμαθε μια μητέρα;

Αυτές είναι οι 12 πιο παράξενες και σπάνιες ασθένειες στη γη ΦΩΤΟ