Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 2:32

Έσπασε ένα σπυράκι που τον ταλαιπωρούσε επί… 20 χρόνια και δείτε τι έγινε

SPIROS1

Ο Andy Pepers από τον Καναδά, είχε εδώ και 2 δεκαετίες ένα σπυράκι στη βάση του σβέρκου του. Ένα συνηθισμένο σπυράκι από αυτά που βγάζουν όλοι οι άνθρωποι. Ένα σπυράκι που κάνει τον κύκλο του, ξεκινάει σαν βουναλάκι, μετά βγάζει ένα «κεφαλάκι» με πύον, και ύστερα υποχωρεί. Όμως το σπυρί του Andy, δεν υποχωρούσε.

Για την ακρίβεια δεν υποχωρούσε επί 20 χρόνια. Οι γιατροί που το εξέτασαν του τόνιζαν πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, ένα απλό σπυράκι ήταν και τον ρωτούσαν εάν ήθελε να το βγάλει. Εκείνος πάντα απαντούσε αρνητικά. Το σπυράκι όλο και μεγάλωνε και όλο και τον ενοχλούσε όμως.

 

Πρόσφατα σε ένα ταξίδι του στο Λάος, το σπυράκι είχε μεγαλώσει τόσο που ο Andy δυσκολευόταν να κουνήσει τον λαιμό του. Όταν έφτασε μαζί με τη γυναίκα του στο ξενοδοχείο εκείνη του πρότεινε να πάνε σε κάποιο νοσοκομείο. Ο |Andy αρνήθηκε: «Προτιμώ να το σπάσουμε εδώ μαζί παρά να πάω σε νοσοκομείο του Λάος» της είπε.

 SPIROS2

Και η διαδικασία ξεκίνησε. Απολύμαναν και οι 2 με οινόπνευμα τα χέρια και τα δάχτυλα τους, φόρεσαν χειρουργικά γάντια. Ξεκίνησαν να πιέζουν το σημείο και αυτό που βγήκε όταν έσπασε το σπυρί δεν είχε το μέγεθος σκουλικιού, αλλά ενός μικρού φιδιού. Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 «αθώα» συμπτώματα, που πρέπει να σας οδηγήσουν εγκαίρως στον γιατρό σας

Προσοχή στα σπρέι για τη μύτη- διαβάστε τι μπορεί να πάθετε

SPARX: Το βιντεοπαιχνίδι που θεραπεύει την κατάθλιψη!

Γιατί οι γυναίκες που δεν κάνουν στοματικό σεξ, κινδυνεύουν από κατάθλιψη;