Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 12:11

Έτσι γίνεται κάποιος υπό την επήρεια «κρυσταλλικής μέθης»- VIDEO

Στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο ναρκωτικό κυκλοφορεί εδώ και μια τριακονταετία. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι γνωστή επίσης σαν ice, meth, και sisa. Είναι μια μεθαμφεταμίνη σε χαμηλή τιμή κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να την αγοράσει ο οποιοσδήποτε χρήστης.

Το συγκεκριμένο ναρκωτικό όπως θα δείτε και στο video είναι διεγερτικό και όχι κατασταλτικό. Δημιουργεί ψευδαίσθηση ευεξίας. Όμως τα προβλήματα που δημιουργεί είναι τεράστια. Και είναι τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Οι χρήστες κρυσταλλικής μέθης δεν έχουν όρεξη, δεν μπορούν να ελέγξουν τις κινήσεις και τα μέλη τους αφού καταστρέφει το νευρικό σύστημα, έχουν εμμονές και είναι γεμάτοι οργή, θυμό και παρουσιάζουν έντονα ξεσπάσματα βίας. Ο χρήστης μπορεί να κάνει μέχρι και 14 ημέρες άγρυπνος δίχως να κοιμηθεί.

Τότε έχει και την μεγαλύτερη βίαιη συμπεριφορά ενώ όταν πια δεν αντέχει παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις γιατί νομίζει ότι θα λυτρωθεί. Το βίντεο το τράβηξαν κατά πάσα πιθανότητα αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της γυναίκας ύστερα από τηλεφωνήματα γειτόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΕΘΕΑ: Όλο και λιγότερα τα μέσα…

Δείτε τι ζούσε μέσα στο αυτί του- Τι τραβάνε και οι ΩΡΛάδες; VIDEO

Η συγκινητική ιστορία της γυναίκας, που επέζησε επί 45 λεπτά χωρίς σφυγμό, μετά από τοκετό (BINTEO)

7 μύθοι για το ποτό και το μεθύσι