Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 22:08

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ» στο Action 24

reklamaΜια ξεχωριστή τηλεοπτική εκπομπή για την υγεία βρίσκεται στον » αέρα» από την 1η Δεκεμβρίου, στην ανανεωμένη συχνότητα του Action 24 και μέσα από τις πλατφόρμες της Nova και της Digea. H εκπομπή  έχει τον τίτλο «Περιπέτειες Υγείας».

Η εκπομπή φιλοξενεί κάθε Δευτέρα στις 14.00 το μεσημέρι, έναν «πρωταγωνιστή» ο οποίος  διηγείται την προσωπική του ….περιπέτεια υγείας, στην Βάννα Κεκάτου.  Περιπέτειες που στέλνουν μηνύματα ελπίδας και υπέρβασης, περιπέτειες που μας εμπνέουν ή που μπορεί ακόμα και να «αγγίξουν» τα δικά μας θέματα και να ταυτιστούμε μ’αυτές.

Το ανθρωποκεντρικό στοιχείο γίνεται ακόμα πιο έντονο και πιο ελκυστικό ως περιεχόμενο, όταν η περιπέτεια υγείας αφορά «επώνυμο» πρόσωπο .

Η εξομολόγηση της περιπέτειας υγείας, δίνει πάντα μέσα στο στούντιο την αφορμή για συζήτηση με ειδικό γιατρό, ο οποίος γενικεύει την «ιδιαίτερη» ιστορία, με αναφορές που είναι χρήσιμες στους πολλούς. Στην εκπομπή – πέρα από το κυρίως θέμα –  υπάρχουν και ένθετα από την επικαιρότητα, ιατρο-κοινωνικά και επιστημονικά νέα, ενδιαφέροντα βίντεο.

Οι εκπομπές αναπαράγονται από το site μας IN VITRO MAGAZINE αλλά και από το HEALTH VIEW και το κανάλι YOU TUBE.

 ygeia

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

O γιατρός του Steve Jobs μας λέει,πώς να προλάβουμε τον καρκίνο

Έχετε δει ποτέ πως χωνεύουμε ένα χάμπουργκερ; VIDEO

Δείτε τον απίστευτο χορό της Βραζιλιάνας με το ένα πόδι VIDEO

Έτσι γίνεται κάποιος υπό την επήρεια «κρυσταλλικής μέθης»- VIDEO