Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 21:39

Η γυναίκα που κοιμήθηκε με 10.091 άνδρες, αλλάζει ζωή ΦΩΤΟ

GW9

Η Gwyneth είναι μια γυναίκα που δεν λες ότι περνάει και απαρατήρητη. Ψηλή, ξανθιά, με καμπύλες που κολάζουν και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Από τα 24 της έζησε μέσα στον κόσμο της χλιδής, του σεξ και των ναρκωτικών. Οι αναλογίες της αλλά και οι διακριτικοί της τρόποι την έκαναν περιζήτητη στον τομέα της «συνοδείας κυρίων».

 GW3

Η ίδια ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε με περισσότερους από 10.000 άνδρες, ενώ όσοι γνωρίζουν μιλούν ότι η ταρίφα της για μια συνοδεία, ξεκινούσε από 500 μέχρι και 1000 δολάρια την ώρα!!! Χάρισε τη συντροφιά της σε πολιτικούς, δικηγόρους, μουσικούς, επιχειρηματίες… Σήμερα η Gwyneth Montenegro, έβαλε ένα μεγάλο Χ στο παρελθόν και αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μακριά από το πληρωμένο σεξ, τη συνοδεία και τα ναρκωτικά.

 GW2

Έγραψε το βιβλίο της ζωής της και ήδη έχει δεχτεί τουλάχιστον 80 προτάσεις γάμου. «Θέλω να γνωρίσω πλέον την αληθινή αγάπη. Καλά τα λεφτά αλλά θέλω και εγώ να έχω τον άνθρωπο μου, να του αφοσιωθώ. Θέλω να είμαι χάλια και να μην προσποιούμε ότι όλα είναι καλά. να περνάω την κατάθλιψη μου και να μην χαμογελάω. Θέλω κάποιον να με νιώσει» θα πει η ίδια.

 GW4

Γνώρισε κάθε είδους ακριβά ναρκωτικά και ικανοποίησε όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια συνοδό. Ήταν πάντα διακριτικά στο πλάι ισχυρών ανδρών αλλά όπως λέει η ίδια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη. «Ναι έβγαζα πολλά λεφτά. Και; Τι σημαίνει αυτό; Κατά βάθος ήμουν πάντα μόνη»

 GW6

Σαν πρώτο βήμα ύστερα από ψυχοθεραπεία 3 ετών αποφάσισε να ξεπεράσει την φοβία της για τα αεροπλάνα. Παρακολούθησε μαθήματα και έγινε πιλότος, και ύστερα αγόρασε ένα δικό της αεροπλάνο- κάργκο και κάνει μεταφορές προϊόντων στα νησιά του Ειρηνικού. «Έτρεμα όταν έπρεπε να συνοδεύσω κάποιον επιχειρηματία με το αεροσκάφος του. Πάγωνα, ίδρωνα, έτρεμα τα αεροπλάνα, αλλά έπρεπε να προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά»

GW02

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ: Ποια είναι η top ερωτική φαντασίωση των ανδρών και ποια των γυναικών;

Η αντίδραση ενός 2χρονου με σπάνια ασθένεια όταν συνάντησε τον ήρωα του

FATHER: Το εκπληκτικό βραβευμένο animation για τη σχέση πατέρα-παιδιού, που πρέπει όλοι να δουν

Η εκπληκτική ιστορία του ακρωτηριασμένου πιλότου της «Φόρμουλα- 1» VIDEO