Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 8:07

Η Νατάσα Ράγιου φιλοξενούμενη στις «Περιπέτειες Υγείας» στο Action 24

reklamaΑυτή τη Δευτέρα στις δύο το μεσημέρι, οι περιπέτειες Υγείας θα συναντήσουν τη πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου, η οποία θα μιλήσει για την προσωπική της εμπειρία και την περιπέτειά της με τη ψωρίαση.

Στο στούντιο του Αction 24 o τ.πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δερματολογίας, τ. διευθυντής του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» κος Ανδρέας Κατσάμπας μιλάει για αυτή τη νόσο με τα πολλά πρόσωπα.

Αυτοάνοση ασθένεια η ψωρίαση επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις και αφορά 2% του πληθυσμού. Οι ψωριασικοί ασθενείς, λόγω του ότι η ασθένεια τους επηρεάζει την εμφάνισή τους, συχνά πέφτουν θύματα ενός ιδιότυπου ρατσισμού. Για αυτό το λόγο 3 στους πέντε εργαζόμενους ασθενείς σύμφωνα με έρευνα, δεν αναφέρουν στον εργοδότη τους, από τι πάσχουν.

Η Νατάσα Ράγιου στις «περιπέτειες υγείας» αλλά και άλλα γνωστά ονόματα από το κινηματογράφο και τη μόδα όπως η Κιμ Καρντάσιαν και το αγαπημένο μοντέλο των μεγάλων μοδίστρων Κάρα Ντελεβιλ, που πάσχουν από ψωρίαση, στέλνουν δυνατά το μήνυμα, ότι πρώτον η νόσος δεν είναι μεταδοτική και δεύτερον ας σταματήσουμε να βλέπουμε «τη λάθος εικόνα»!

 

banner-peripeteies 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ» στο Action 24

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ: Κουρέψτε τα μαλλιά σας και χαρίστε τα στα παιδιά με καρκίνο

Βρέφος 24 ημερών πέθανε από έρπη- τον κόλλησε από φιλί

«Παράνομη και αντιδεοντολογική η αναγκαστική σίτιση του Ρωμανού», λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί