Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 19:46

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο, που θα σας κάνει να μην ξαναστείλετε μήνυμα στο κινητό σας, ενώ οδηγείτε

Text_and_Drive_PSA__184002Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν αποφύγει – έστω και για μια φορά – να αντισταθούν στον πειρασμό να απαντήσουν σ” ένα μήνυμα που φτάνει στο κινητό τους. Αυτό, είναι ένα τεράστιο λάθος, όμως, κανείς δεν πιστεύει ότι θα συμβεί στον ίδιο κάτι κακό. Μέχρι που συμβαίνει. 

Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τους επαγγελματίες οδηγούς που βρίσκονται τις περισσότερες ώρες στο τιμόνι και πολλές φορές αισθάνονται την ανάγκη να επικοινωνήσουν. texting-and-driving-last-words-youtube-thumbΔεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συνειδητοποιήσει κανείς ότι η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι. Και η επόμενη φορά, μπορεί να είναι η τελευταία κι αυτή που θα αποβεί μοιραία.  Οχι μόνο γι’αυτόν που κάνει την ανοησία, αλλά και για τον αθώο άτυχο οδηγό κάποιου άλλου αυτοκινήτου που διέρχεται.

Στην περίπτωση του συγκλονιστικού βίντεο που θα δείτε, η άτυχη ανυποψίαστη οδηγός που συγκρούεται μετωπικά με το αυτοκίνητο μιας νεαρής κοπέλας που στέλνει μηνύματα στο κινητό της, έχει μέσα στο αμάξι της τα δύο της παιδιά.

Δείτε το βίντεο που δείχνει με ωμό τρόπο ένα μοιραίο δυστύχημα και αλλάξτε μια για πάντα αυτή την επικίνδυνη και θανατηφόρα συνήθεια του texting κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τι παθαίνουν στην Κίνα, όσοι χτυπάνε τις γυναίκες τους VIDEO

FATHER: Το εκπληκτικό βραβευμένο animation για τη σχέση πατέρα-παιδιού, που πρέπει όλοι να δουν

Απεργοί πείνας περιγράφουν την υποχρεωτική σίτιση – Μαρτυρίες ΒΙΝΤΕΟ

Εάν δεν έχετε γερό στομάχι ΜΗΝ ακούσετε το ηχητικό αυτό