Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 22:38

Τι μπορεί να πάθει ένας άτακτος μπόμπιρας που η μητέρα του, δεν του έβαλε όρια

Διαδραματίζεται μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, στην ουρά για το ταμείο. Ο μικρούλης κρατάει το δικό του καροτσάκι, όπως κάνουν πολλά παιδάκια όταν πηγαίνουν με τη μητέρα τους να ψωνίσουν. Πίσω του βρίσκεται η μητέρα του.

Ξαφνικά ο μικρός θεωρεί ότι το καροτσάκι είναι αυτοκίνητο. Παίρνει φόρα και αρχίζει να το «τρακάρει» στα πόδια του μπροστινού. Μια…δύο… τρεις. Ο Μπροστινός στην αρχή το βρίσκει χαριτωμένο. Μετά όμως. Οι συγκρούσεις με τα πόδια του, συνεχίζονται αμείωτες. Ο μικρός γελάει, αλλά η μητέρα πίσω του δεν έχει καταλάβει ότι ενοχλεί.

Παρόλαυτα δεν του λέει το παραμικρό, ως θα όφειλε μια μητέρα να βάλει όρια στο παιδί της όταν ενοχλεί δίχως λόγο τον κόσμο. Ο μικρός τον χαβά του. Φόρα και τρακάρισμα στα πόδια του μπροστινού. Η μητέρα στον κόσμο της. Δεν του λέει να σταματήσει.

Ο μπροστινός έχει φτάσει στα όρια του. Γυρνάει παίρνει ένα κουτί γάλα που είχε ο μπόμπιρας στο καροτσάκι του, το ανοίγει και τον περιλούζει με αυτό. Δείτε την αντίδραση του μπόμπιρα αλλά και της μητέρας του.

Είναι γεγονός ότι σήμερα οι γονείς δεν βάζουν όρια στα παιδιά τους. Οι παιδοψυχολόγοι συμφωνούν ότι τα όρια (δεν μιλάμε ούτε για φωνές, ούτε για ξύλο) είναι απαραίτητο να μπαίνουν στα παιδιά. Όσο και εάν φαίνεται περίεργο ένα παιδί δίχως όρια, μπορεί να δείχνει πιο «ελεύθερο» αλλά ουσιαστικά είναι ένα αγχωμένο παιδί.

 

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εάν δεν έχετε γερό στομάχι ΜΗΝ ακούσετε το ηχητικό αυτό

Βρέφος 24 ημερών πέθανε από έρπη- τον κόλλησε από φιλί

«Ο πραγματικός μου εαυτός»: Τι σημάινει να είσαι τρανσέξουαλ στην Κούβα- φωτό

Απεργοί πείνας περιγράφουν την υποχρεωτική σίτιση – Μαρτυρίες ΒΙΝΤΕΟ