Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 22:19

Νίκησε σε διαγωνισμό μοντέλων και μπήκε χειρουργείο για να αποκαταστήσει την… παρθενιά της ΦΩΤΟ

Η 22χρονη Indianara Carvalho, πριν ένα μήνα ανακηρύχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου, τα περίφημα καλλιστεία Bum Bum.

VID: Virgin On The Ridiculous As Miss Bumbum Looks For Mr Right

Αμέσως μετά τη λήξη, και αφού παρέλαβε την επιταγή των 1.500 ευρώ καθώς και συμβόλαιο ύψους 2.000 ευρώ, δήλωσε ότι μπαίνει στο χειρουργείο: «Με τα λεφτά αυτά θα υποβληθώ σε παρθενορραφή. Θέλω να ερωτευτώ και να δοθώ σαν να είμαι παρθένα στον εκλεκτό που θα συναντήσω και θα ερωτευτώ. Και θέλω αυτός ο άνδρας να μου πάρει την παρθενιά.» είπε στους εμβρόντητους δημοσιογράφους.

 

Η Indianara θέλησε να πάει στο Λονδίνο για να κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν γίνεται. Έτσι παρέμεινε στη Βραζιλία και μπήκε στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μια απλή επέμβαση κατά την οποία ουσιαστικά δημιουργείται ένας υμένας με ειδικά υλικά. Όταν σταθεροποιηθεί, τότε ο γιατρός «κόβει» με το νυστέρι και δημιουργεί μια μικρή τρύπα. Η ασθενής για να μην υπάρξουν επιπλοκές θα πρέπει να απέχει από το σεξ, τουλάχιστον για 3 μήνες.

 bum5

Βέβαια μην νομίζετε ότι οι φωτογραφίες που θα δείτε από τον διαγωνισμό είναι γνήσιες. Όχι δεν έχουν υποστεί κάποιο ρετούς. Εννοούμε ότι οι περισσότερες διαγωνιζόμενες δεν έχουν αυτά τα σμιλευμένα οπίσθια, αλλά αυτά είναι αποτέλεσμα χειρουργικών επεμβάσεων. Συνήθως χρησιμοποιούν μια ειδική υδρογέλη (Τζελ) για να τα φουσκώσουν και να τους δώσει ο πλαστικός το σχήμα που χρειάζεται για να κερδίσουν…

 VID: Virgin On The Ridiculous As Miss Bumbum Looks For Mr Right

VID: Virgin On The Ridiculous As Miss Bumbum Looks For Mr Right

VID: Virgin On The Ridiculous As Miss Bumbum Looks For Mr Right

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι μπορεί να πάθει ένας άτακτος μπόμπιρας που η μητέρα του, δεν του έβαλε όρια

Τι παθαίνουν στην Κίνα, όσοι χτυπάνε τις γυναίκες τους VIDEO

FATHER: Το εκπληκτικό βραβευμένο animation για τη σχέση πατέρα-παιδιού, που πρέπει όλοι να δουν

Απεργοί πείνας περιγράφουν την υποχρεωτική σίτιση – Μαρτυρίες ΒΙΝΤΕΟ

Εάν δεν έχετε γερό στομάχι ΜΗΝ ακούσετε το ηχητικό αυτό