Παρασκευή 21, Οκτωβρίου 2016 13:13

Όταν η Τροφή γίνεται Τέχνη ! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες, που θα σας ανοίξουν την όρεξη!

Carl-on-Lettuce-Seascape-Set-SmallWebΟ Άγγλος φωτογράφος Carl Warner χρησιμοποιεί κομμάτια των τροφίμων για να δημιουργήσει ένα απίστευτα ρεαλιστικό σκηνικό με περίπλοκες σκηνές . Σωροί από ψωμί γίνονται τραχιά βουνά , αγγούρια μοιάζουν στο σχήμα με κορμούς δέντρων και τα φύλλα λάχανου με το φύλλωμα των δέντρων.

Ο Warner και η ομάδα του συγκεντρώνουν κομμάτι-κομμάτι τις τροφές που χρειάζονται πάνω σε ένα τριγωνικό τραπέζι και δημιουργούν αρχιτεκτονικές κατασκευές όπως το Ταζ Μαχάλ και το Σινικό Τείχος της Κίνας. Φτιάχνουν τοπία με εντυπωσιακή θέα και ανθρώπινες μορφές όπως καουμπόηδες και γονδολιέρηδες .

Η κατασκευή αυτή μπορεί να διαρκέσει 2-3 ημέρες για μία μόνο εικόνα και άλλες 2 ημέρες ρετούς και φωτογραφικές ρυθμίσεις για να συνδυαστούν τα στοιχεία μαζί. Ο Carl ξοδεύει πολύ χρόνο σχεδιάζοντας κάθε εικόνα πριν από τη λήψη , προκειμένου να επιλέξουν τα καλύτερα συστατικά για να αναπαράγουν μεγαλύτερα και κλιμακωτά σχήματα όπως βρίσκονται μέσα στη φύση, έτσι ξοδεύει πολύ χρόνο κοιτάζοντας τα λαχανικά στο σούπερ μάρκετ που τον κάνει να φαίνεται λίγο περίεργος !

«Παρά το μεγάλο ποσοστό των αποβλήτων από τα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται που είτε καρφώνονται ή έχουν σούπερ κόλλα και είναι ακατάλληλα για κατανάλωση, υπάρχει πάντα πολλή τροφή που έχει απομείνει και μοιραζόμαστε με την ομάδα» λέει ο ίδιος.

 Δείτε παρακάτω μερικά δείγματα από την εντυπωσιακή δουλειά του (κάντε κλικ για να τις δείτε σε μεγέθυνση) :

Ukraine-Meat-Stadium UkraineMeatCityscape White-Castle Salmon-Sea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amazon-Kayak1 Autumn-Flakes

 

 

 

 

 

 

Cucumber-Bridge Candy-Cottage

 

 

 

 

 

Celery-Island1 Cheesescape

 

 

 

 

 

Chocolate-Express  Spaghetti-Western

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Το άγχος, ο φόβος και ο πανικός, για πρώτη φορά αποτυπωμένα σε φωτογραφίες

Τα πιο προσβλητικά παιχνίδια γνωστών εταιριών που έχουν απαγορευτεί

Ποιο είναι το ακριβότερο φυσικό ελληνικό προϊόν ομορφιάς και μακροζωίας στον κόσμο;

Είναι το πιο υγιεινό λαχανικό στον κόσμο και το έχουμε ξεχάσει εντελώς!