Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 22:53

Σκύλος λιποθυμάει όταν βλέπει την αφεντικίνα του μετά από μήνες VIDEO

Η κόρη της οικογένειας Σμιθ, βρήκε δουλειά σε μια Αμερικάνικη εταιρία στη Σλοβενία. Αναγκαστικά έφυγε από τις ΗΠΑ και το πατρικό της και μετακόμισε στην Ευρώπη. Έφυγε από το σπίτι για 2 χρόνια. Το αγαπημένος της σκυλάκι, η Κέισι, τις πρώτες ημέρες έπεσε σε κατάθλιψη. Του έλειπε η αφεντικίνα του.

Έτρωγε λίγο, δεν έπαιζε, στις βόλτες δεν κυνηγούσε πουλιά και γάτες ενώ τα βράδια δεν κοιμόταν στην αγαπημένη της θέση δίπλα στον καναπέ, αλλά πήγαινε στο άδειο κρεβάτι της γυναίκας που λάτρευε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Περισσότερο και από το όμορφο αρσενικό σκυλί του γείτονα απέναντι, που την φλέρταρε συνέχεια.

Κάποια στιγμή λοιπόν η κόρη της οικογένειας Σμιθ, επέστρεψε για να γιορτάσουν την ημέρα των ευχαριστιών οικογενειακά. Δείτε πως αντέδρασε η Κέισι, αυτό το υπέροχο σνάουτσερ. Λιποθύμησε από τη χαρά της, αφού έβλεπε πάλι μετά από 14 σκυλίσια χρόνια τη Ρεβέκα την αφεντικίνα της

Οι Σμιθς τρομοκρατήθηκαν από το λιποθυμικό επεισόδιο και πίστεψαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της. Ο κτηνίατρος όμως που εξέτασε τον σκύλο, τους καθησύχασε και τους είπε ότι το επεισόδιο δεν έχει να κάνει με την καρδιά αλλά με την έντονη και ξαφνική συναισθηματική φόρτιση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εάν δεν έχετε γερό στομάχι ΜΗΝ ακούσετε το ηχητικό αυτό

Βρέφος 24 ημερών πέθανε από έρπη- τον κόλλησε από φιλί

«Ο πραγματικός μου εαυτός»: Τι σημάινει να είσαι τρανσέξουαλ στην Κούβα- φωτό

Απεργοί πείνας περιγράφουν την υποχρεωτική σίτιση – Μαρτυρίες ΒΙΝΤΕΟ