Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 22:19

Τα 3 φαγητά που έχουν απαγορευτεί παγκοσμίως αλλά ακόμη, τα τρώνε στις ΗΠΑ

forbidenfood3

Οι Αμερικάνοι συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τους εαυτούς τους. Αυτό τονίζουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ που εξηγούν ότι ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο κάποιες τροφές που έχουν κατηγορηθεί ότι ευνοούν την εμφάνιση καρκίνου, στις ΗΠΑ συνεχίζουν να καταναλώνονται.

Σύμφωνα δε και με την American Cancer Society οι τροφές αυτές θα μπορούσαν να αποκλειστούν από το διαιτολόγιο του μέσου Αμερικανού, αλλά για λόγους συμφερόντων και χαμηλού κόστους συνεχίσουν να υπάρχουν.

 Τροφή 1: Στις ΗΠΑ οι άνθρωποι ακόμη τρώνε φαγητά και γλυκά τα οποία περιέχουν τεχνητά χρώματα, από ουσίες που έχουν βάση το πετρέλαιο, τη βενζίνη, την πίσσα. Οι τεχνητές χρωστικές ουσίες έχουν συνδεθεί με τον καρκίνο του εγκεφάλου, και τη συρρίκνωση των νευρικών κυττάρων. Τα τρόφιμα που περιέχουν αυτές τις χρωστικές ουσίες, είναι απαγορευμένα στη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Αυστρία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

forbidenfood1

Τροφή 2: Προϊόντα που περιέχουν βρωμιούχο κάλιο και χρησιμοποιούνται στην Παρασκευή ψωμιού, τσιπς, κ.α. Η συγκεκριμένη ουσία κάνει το ψωμί να φουσκώνει ταχέως, άρα μειώνει το χρόνο ψησίματος και άρα και τα έξοδα του ηλεκτρικού στις μεγάλες βιομηχανίες. Πρόκειται για τοξική ουσία που χτυπάει κατευθείαν στα νεφρά, ενώ επιστήμονες υποστηρίζουν ότι δημιουργεί καρκινικούς όγκους, και καταστρέφει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το βρωμιούχο κάλιο έχει απαγορευθεί στην ΕΕ, τον Καναδά και την Κίνα.

forbidenfood2

 Τροφή 3: Τρόφιμα με τις αυξητικές ορμόνες rBGH και rBST. Κυρίως αφορούν κρέατα που προέρχονται από βοοειδή στα οποία έγιναν ενέσεις με τις ορμόνες αυτές. Έχει αποδειχτεί ότι προκαλούν στειρότητα, αποδυνάμωση των μυών και φυσικά διάφορες μορφές καρκίνου. Οι αυξητικές ορμόνες απαγορεύονται σήμερα στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, και την ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To Google δεν είναι γιατρός! 4 λόγοι για να μην πατήσετε «κλικ»

Πώς να πω στο παιδί μου, ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης;

Τα 10 πιο υψηλά IQ στον κόσμo. Ποιοί είναι οι εξυπνότεροι άνθρωποι;

Επαναστατική ανακάλυψη ουσίας, που κάνει τα τρόφιμα χορταστικά!