Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 8:36

Δείτε τι έπαθε όταν η φίλη του ψέκασε με σπρέι πιπεριού το χαρτί υγείας, το οποίο χρησιμοποίησε VIDEO

Το σπρέι πιπεριού χρησιμοποιείται κυρίως σε στιγμές αυτοάμυνας. Η τοξικότητα του και οι καυστικές ουσίες που περιέχει, εάν έρθουν σε επαφή με ευαίσθητες περιοχές (μάτια, μύτη, στόμα) τις κατακαίνε και έτσι ο θύτης κοκαλώνει από τους φριχτούς πόνους.

Στο βίντεο που θα δείτε έγινε κάτι παρόμοιο. Μόνο που δεν έχουμε θύτη και θύμα, αλλά μια κοπέλα που θέλησε να εκδικηθεί τον σύντροφο της. Πήγε στην τουαλέτα και ψέκασε ολόκληρο το χαρτί υγείας, φύλλο φύλλο, με σπρέι πιπεριού. Στη συνέχεια περίμενε στωικά, στο σαλόνι. Κάποια στιγμή ο σύντροφος της πήγε τουαλέτα και χρησιμοποίησε το σπρέι.

Βγήκε έξω και από το κάψιμο χαμηλά στα γεννητικά όργανα και πίσω, δεν μπορούσε όχι μόνο να περπατήσει αλλά και να σταθεί όρθιος. Καιγόταν. Έπεσε στο πάτωμα και εκλιπαρούσε για κάτι που θα τον ανακουφίσει. Η σύντροφος του γελώντας του πρότεινε να τοποθετήσει πάγο στις ευαίσθητες περιοχές που είχαν έρθει σε επαφή με το σπρέι πιπεριού. Εκείνος δέχτηκε δίχως δεύτερη κουβέντα. Η κοπέλα σηκώθηκε, πήγε στο ψυγείο και έβγαλε από την κατάψυξη τα παγάκια.

 

Όμως και εκείνα προηγουμένως τα είχε ψεκάσει με σπρέι. Του τα έδωσε, εκείνος τα άγγιξε πάνω του και τότε ξεκίνησε το επόμενο δράμα. Δείτε το.

 

Η ουσία που κάνει τη ζημιά ανήκει στην οικογένεια των καψαικινοειδών ενώσεων και θεωρείται εξαιρετικά τοξική. η καψαϊκίνη είναι τελείως άοσμη, έχει ισχυρότατη καυστική γεύση και θεωρείται ως η πιο «καυτερή» φυτική ουσία Η καψαϊκίνη είναι πρακτικά αδιάλυτη στο νερό, αλλά αρκετά διαλυτή στους συνήθεις οργανικούς διαλύτες, στα λίπη και τα φυτικά έλαια.

Ο λιπόφιλος χαρακτήρας της καψαϊκίνης και των άλλων καψαϊκινοειδών καθιστά αδύνατη την έκπλυση του βλεννογόνου του στόματος με νερό για μείωση της καυτής γεύσης. Αντίθετα, το νερό και ιδιαίτερα το κρύο φαίνεται ότι χειροτερεύει την κατάσταση αφού κλείνει τους στοματικούς πόρους, «σφραγίζοντας» μέσα τα «καυτερά» καψαϊκινοειδή. Η καψαϊκίνη δεν δρα μόνο στη στοματική κοιλότητα, αλλά γενικά στο δέρμα. Έτσι, αναφέρεται ότι ένας μικρός κρύσταλλος καψαϊκίνης στο δέρμα δίνει ακριβώς την ίδια αίσθηση με πυρακτωμένο κόκκο άνθρακα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς καπνιστές : Αυτές οι 6 τροφές θα καθαρίσουν τη νικοτίνη από το σώμα σας

Τα 3 φαγητά που έχουν απαγορευτεί παγκοσμίως αλλά ακόμη, τα τρώνε στις ΗΠΑ

Δείτε τι συμβαίνει στους πνεύμονες ύστερα από κάπνισμα 60 τσιγάρων!

Δείτε τη δημιουργία από το μηδέν, μιας καρδιάς από βλαστοκύτταρα VIDEO