Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 10:25

Κάντε δώρα στα παιδιά σας, με ουσία και νόημα! Δείτε 12 υπέροχες ιδέες..

Ποιά είναι τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας; Τους γονείς πάντα τους βασανίζει και τους αγχώνει αυτό το ερώτημα, προσπαθώντας να βρουν πρωτότυπες ιδέες για δώρα στα παιδιά τους. Τα παιδιά σας είναι ό, τι πολυτιμότερο έχετε. Γιατί να συμβιβαστείτε με ένα δώρο του εμπορίου, τετριμμένο και ίδιο με εκατοντάδες άλλα, όταν υπάρχουν οι αυτοσχέδιες λύσεις; Χαρίστε στα παιδιά σας ένα δώρο μοναδικό, όπως τους αξίζει.
gifts

 

 

1) Φυτέψτε ένα δέντρο μαζί. Το παιδί θα διδαχθεί να νοιάζεται για το περιβάλλον, έχοντας ταυτόχρονα μια ζωντανή υπενθύμιση που θα μπορεί να επισκέπτεται και να απολαμβάνει.

 

gifts2

 

 

2) Φτιάξτε ή αγοράστε του ενα κουτί για να φυλάει αποκόμματα εισιτηρίων. Έτσι το παιδί θα μπορεί να θυμάται για πάντα όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνατε παρέα.

gifts3

 

 

 

3) Χαρίστε του νομίσματα σε κορνίζα. Να είναι κομμένα τις χρονιές που γεννήθηκαν τα μέλη της οικογένειας σας. Απλό, φθηνό και με νόημα.

 

gifts4

 

 

 

4) Χαρίστε του μια «πρώτη» εμπειρία. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να πηγαίνετε το παιδί σας στην πρώτη του θεατρική παράσταση, συναυλία ή αθλητικό αγώνα.

gifts5

 

 

 

5) Χαρίστε του έναν πίνακα με το οικογενειακό σας δέντρο. Το παιδί σας θα κοιτάζει αυτόν τον πίνακα για το υπόλοιπο της ζωής του.

gifts6

 

 

 

6) Χαρίστε του μια νέα έκδοση του αγαπημένου του παιδικού βιβλίου όταν ήταν μικρός/ή. Φροντίστε να γράψετε και μια ζεστή αφιέρωση.

 

 

gifts7

 

7) Ένα οικογενειακό γράμμα σε κορνίζα. Έχετε στην κατοχή σας κάποιο γράμμα από τους παππούδες προς το παιδί; Ή ένα δικό σας γράμμα προς τον σύντροφο σας τα πρώτα χρόνια της σχέσης σας; Εάν ναι, κορνιζώστε το.

 

 

gifts8

 

 

 8) Ένα κρεμαστό κόσμημα που θα φέρει χαραγμένο χειρόγραφο μήνυμα από κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Ένα δώρο που αποκτά ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, ειδικά στην περίπτωση που το αγαπημένο πρόσωπο δεν είναι πλέον εν ζωή.

 

 

gifts9

 

 

 

 9) Το αγαπημένο του παιδικό παιχνίδι τοποθετημένο σε μια κορνίζα ή τελάρο. Τρυφερή υπενθύμιση της παιδικής του ηλικίας.

 

gifts10

 

 

 10) Ένα λεύκωμα με την οικογενειακή σας ιστορία. Αφιερώστε λίγο χρόνο τώρα για να φτιάξετε το λεύκωμα και τα παιδιά σας θα έχουν μια σύνδεση με την οικογένειά σας, η οποία δεν θα χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.

 

11

 

 

 11) Κρατήστε σε ειδικό πλαίσιο ένα αγαπημένο του λούτρινο ζωάκι. Έτσι το παιδί κρατάει ένα αγαπημένο του παιδικό παιχνίδι για καιρό ακόμα, το οποίο ταυτόχρονα είναι πολύ όμορφο διακοσμητικά.

 

 

gifts13

 

 

 12) Ένα «μαγικό» βραχιόλι. Γεμίστε το με μικρά «φυλαχτά» που αντανακλούν τη σχέση σας με το παιδί, όπως το κλειδί του παιδικού του δωματίου, μια σφυρίχτρα ή τη μικρογραφία του αγαπημένου του παιδικού ήρωα.

 

mama365.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Τα πιο προσβλητικά παιχνίδια γνωστών εταιριών που έχουν απαγορευτεί

Πώς να πω στο παιδί μου, ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης;

Όταν ένα αυτιστικό παιδάκι παλεύει με δράκους ΦΩΤΟ

Γιατί οι γονείς πληγώνουν τόσο βαθιά;

Τι μπορεί να πάθει ένας άτακτος μπόμπιρας που η μητέρα του, δεν του έβαλε όρια