Πέμπτη 27, Οκτωβρίου 2016 20:35

Στο νοσοκομείο η ερωμένη του Ronaldo- σάπισαν τα πλαστικά επιθέματα μέσα της. ΦΩΤΟ

Η Αντρέσα στις δόξες της

Η Αντρέσα στις δόξες της

Η Αντρέσα Ούραχ απασχόλησε τα ΜΜΕ σαν μια ευκαιριακή ερωμένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, για την οποία λίγο έλειψε να διαλύσει τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ. Η Αντρέσα όμως είναι και διάσημο μοντέλο στην κατηγορία bumbum, στην κατηγορία δηλαδή των πλαστικών οπισθίων και του πλαστικού στήθους.

τα αποτελέσματα των πλαστικών

τα αποτελέσματα των πλαστικών

Μεγάλωσε και ζει τον περισσότερο καιρό στη Βραζιλία, όπου περιστασιακά εργάζεται και σαν τηλεπαρουσιάστρια. Πριν λίγο καιρό έλαβε μέρος και στον διαγωνισμό bumbum για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων. Για να κερδίσει μια θέση, η Αντρέσα, επισκέφθηκε τον πλαστικό της και με απλά λόγια του είπε να «φουσκώσει» τους γλουτούς, και τα οπίσθια της. Ο γιατρός της έκανε 9 συνολικά επεμβάσεις. Η 27χρονη τελικά τερμάτισε ως πρώτη επιλαχούσα.

τα πρώτα καψίματα στα πόδια της, δεν την ανησύχησαν

τα πρώτα καψίματα στα πόδια της, δεν την ανησύχησαν

Αυτό δεν την εμπόδισε να γνωριστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να του χαρίσει λίγες στιγμές έντονου σεξ. Στιγμές που έμαθε για αυτές η μόνιμη σύντροφος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ιρίνα Σάικ. Πριν από λίγο καιρό και μετά την περιπετειούλα της με τον Ρονάλντο, η 27χρονη άρχισε να έχει έντονους πόνους και καψίματα στην περιοχή που είχε κάνει τις ενέσεις με το τζελ για να φουσκώσει τα οπίσθια της. Δεν έδωσε σημασία. Οι μέρες περνούσαν και οι πόνοι γινόντουσαν όλο και πιο έντονοι. Κάποιο βράδυ, έγιναν ανυπόφοροι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Conceicao στο Πόρτο Αλέγκρε.

στο νοσοκομείο

στο νοσοκομείο

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι ιστοί της βρισκόντουσαν σε κατάσταση σηψαιμίας. Οι μύες της σάπιζαν. Κάτι είχε πάει στραβά με το ειδικό τζελ. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Και μάλιστα παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για έναν ολόκληρο μήνα. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα να σώσουν τα πόδια της τα οποία κινδύνευαν και τα 2 να τα ακρωτηριάσουν.

bum5

Οι γιατροί έλεγξαν και τα υπόλοιπα σημεία όπου η Αντρέσα είχε υποβληθεί σε πλαστικές: Τη μύτη, τα χείλια, το στήθος, τη γνάθο (μείωση γνάθου), τα σημεία της λιποαναρρόφησης ακόμη και τον κόλπο της αφού είχε μειώσει τον όγκων των εξωτερικών χειλιών. ‘Όπως διαπίστωσαν το συγκεκριμένο τζελ για κάποιο τρόπο δεν απορροφήθηκε ως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να αρχίσει να καταστρέφει τους ιστούς. Οι γιατροί επιχείρησαν να παροχετεύσουν το τζελ, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα μετά από λίγο η 27χρονη Βραζιλιάνα να υποστεί και σοκ.

bum4

Σήμερα η 27χρονη συνεχίζει να παίρνει μορφίνη για να αντέξει τους πόνους, παράλληλα με τη θεραπεία για τη σήψη. Ανέβασε τις φωτογραφίες που θα δείτε στον λογαριασμό της στο facebook και το twitter και μέσα σε ελάχιστη ώρα απέσπασε σχόλια από 200.000 ανθρώπους… Στις 26 Δεκεμβρίου, έγραψε από το νοσοκομείο: « αγάπες μου , σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές σας για μένα» .

bum1

Σήμερα η Βραζιλία έχει ξεπεράσει τις ΗΠΑ σε αριθμό πλαστικών επεμβάσεων. Το χρόνο που πέρασε έγιναν περισσότερες από 2.700.000 πλαστικές. Οι περισσότερς (446.000) αφορούσαν αυξητική στήθους. Ταυτόχρονα έγιναν 78.000 λίφτινγκ , 77.000 πλαστικές μύτης και 219 αυξητικές πέους. Μάλιστα το σύνθημα των πλαστικών στη Βραζιλία, με περίσσια δόση αυτοσαρκασμού, είναι το «Είμαστε δούλοι στην ομορφιά . »

bum3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από τι κινδυνεύουν να πεθάνουν όσοι εργάζονται σε βάρδιες;

Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία του «ανθρώπου με τη μάσκα»

Η αντίδραση ενός πατέρα όταν μεθυσμένος οδηγός άφησε φυτό την κόρη του VIDEO

Μια ελληνική συνταγή 6.000 ετών που μειώνει τα τριγλυκερίδια και προστατεύει από πολλές ασθένειες