Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 16:06

Γιατί πρέπει να προσέχετε με τους άνδρες που ανεβάζουν selfies στο διαδίκτυο;

menselfie4

Έρευνα που διεξήχθη από την επιστημονική ομάδα του καθηγητή Τζέσε Φοξ, του πανεπιστημίου του Οχάιο, σε ένα δείγμα 800 ανδρών, κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνδρες που προβάλλουν φωτογραφίες τους από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, (συμπεριλαμβανομένων και διαφόρων διασημοτήτων) είναι πιθανόν να έχουν μια ναρκισσιστική τάση, ενώ δεν αποκλείεται να κρύβουν και κάποιου είδους ψυχοπάθεια η οποία δεν γνωρίζει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί.

 menselfie3

Στην ίδια έρευνα διαπιστώθηκε πως εκείνοι οι άνδρες που ποστάρουν selfies, τις έχουν περάσει συνήθως από ειδικά φίλτρα προκειμένου να φαίνονται τέλειοι και δίχως ψεγάδια. Όπως ακριβώς δηλαδή θα ήθελαν να είναι στην πραγματικότητα.

 menselfie2

Οι άνδρες που έλαβαν μέρος στην έρευνα ήταν όλοι ηλικίας από 18 μέχρι και 40 και κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο προσωπικών ερωτήσεων σχετικά με την κοινωνική τους συμπεριφορά και τη σχέση που έχουν με τις selfie το facebook, το instagram και το twitter. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι εκείνοι που ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες του εαυτού τους, παρουσιάζουν έλλειψη κατανόησης, έλλειψη συμπόνιας προς τους άλλους αλλά και προς τα ζώα, και έχουν τάση προς τις επικίνδυνες συμπεριφορές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 10 πιο υψηλά IQ στον κόσμo. Ποιοί είναι οι εξυπνότεροι άνθρωποι;

Δείτε στο συγκινητικό βίντεο, το μωρό με την μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη

Τα 3 φαγητά που έχουν απαγορευτεί παγκοσμίως αλλά ακόμη, τα τρώνε στις ΗΠΑ

Δείτε τη δημιουργία από το μηδέν, μιας καρδιάς από βλαστοκύτταρα VIDEO