Παρασκευή 28, Οκτωβρίου 2016 21:39

Ποιοι διάσημοι έχουν εκ γενετής κάποια παραμόρφωση που κρύβουν;

Πολλές φορές όσο απλόχερα και εάν η φύση χαρίσει ομορφιά σε κάποιον, κάπου θα «παίξει το ύπουλο παιχνίδι» της και θα του δώσει και ένα ψεγάδι. Το DNA συχνά πυκνά δημιουργεί περίεργες καταστάσεις.

 kousouri6

Για παράδειγμα ο ηθοποιός Άντι Γκαρσία, έχει μια βαθιά ουλή στον αριστερό του ώμο. Ένα δίδυμο αδελφάκι του που δεν μεγάλωσε σχηματίστηκε σε μέγεθος μπάλας του τένις και σφηνώθηκε στον ώμο του. Η ουλή του θυμίζει τον αδερφό που δεν έζησε…

 kousouri2

kousouriarxiko

Το super model, Karolina Kurkova, και αγγελάκι της victoria secret, που στο πέρασμα της σπάνε οι λαιμοί των ανδρών όπως γυρνούν να την κοιτάξουν, δεν έχει ομφαλό. Ναι καλά διαβάστε, δεν υπάρχει τρύπα στο σημείο του ομφαλού της. Στις φωτογραφίες μάλιστα για τα περιοδικά οι γραφίστες δημιουργούν τρύπα.

kousouri00

 kousouri3

kousouri5

Η Χάλι Μπέρυ, η ηθοποιός με το υπέροχο πρόσωπο και κορμί, έχει ένα κουσούρι που κρατάει με ευκολία κρυφό. Έχει 6 δάχτυλα στο πόδι της. Τα παπούτσια καλύπτουν αυτό που η ίδια έχει πει ότι δεν θα ήθελε να έχει. Το ίδιο συμβαίνει και με την ηθοποιό Κέιτ Χάτσον.

kousouri4

Οι Lily Allen, η Tilda Swinton, και ο Mark Wahlberg έχουν 3 θηλές στο στήθος και όχι 2. Πάντως το ρεκόρ το σπάει ο τραγουδιστής των one direction, Harry Styles που έχει 4 !!! θηλές.

kousouri9

kousouri8