Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 18:08

Έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο στήθος της λίγο πριν τη διπλή μαστεκτομή

partistithosarxiko

Η Claira Hermet, είναι 27 ετών. Ζει στην Βρετανία και εργάζεται ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση αλλά και ως ραδιοφωνική παραγωγός. Η Claira βρίσκεται στην ομάδα υψηλού κινδύνου για να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού. Έχασε τόσο τη μητέρα της όσο και την αδερφή της από αυτό.

partistithos1

Οι γιατροί της συνέστησαν να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή διότι τα ποσοστά δεν ήταν με το μέρος της. Οι εξετάσεις έδειξαν επίσης ότι έφερε το γονίδιο BRCA1 που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου. Η Claira είχε 85% πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο στο στήθος

 partistithos3

Η Claira, αποφάσισε όχι μόνο να διασκεδάσει τον πόνο της αλλά και να ευαισθητοποιήσει τις άλλες γυναίκες να βρίσκονται σε εγρήγορση. Έκανε λοιπόν- ένα μήνα πριν από τη μαστεκτομή- ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ προς τιμήν του στήθους της. Τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία ανέβασε και στην προσωπική της σελίδα στο instagram. Το πάρτυ της είχε και ονομασία: «Το στήθος είναι καλό, το στήθος είναι όμορφο».

 partistithos2

«Ο φόβος πριν την μαστεκτομή είναι τεράστιος» θα πει η Claira, «ότι έκανα το έκανα για να μοιραστώ την ιστορία μου με περισσότερες γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το έκανα για να μάθουμε όλες να εξορθολογούμε τον φόβο μας και να αποκτήσουμε ελπίδα»

 partistithos4

Με το τέλος του πάρτυ η Claire αποχαιρέτισε και επίσημα τα 2 στήθη της μεγέθους DD. Οι λεζάντα στις φωτογραφίες που ανέβασε ήταν “Goodbye boobs” δηλαδή «αντίο στήθη». Στις καλεσμένες της που ήταν αποκλειστικά γυναίκες και έπρεπε κατά τη διάρκεια του πάρτυ να κυκλοφορούν μόνο με το σουτιέν, μοίρασε boobcakes , ή αλλιώς «στηθοκεκιάκια», κέικ σε σχήμα στήθους.

partistithos1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκύλος «μύρισε» τον καρκίνο στο στήθος και της έσωσε τη ζωή VIDEO

Δείτε 11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν ΦΩΤΟ

Πως η μουσική του Μότσαρτ επιδρά στο γυναικείο στήθος VIDEO

Πόσες φορές οι άνδρες κοίταξαν το στήθος αυτής της γυναίκας; VIDEO