Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 19:56

«Οι φωτογραφίες της αγωνίας» από μοντέλο όταν η αυξητική στήθους δεν πέτυχε

ANDREEA1

Η Andreea Tonciu, είναι 28 ετών. Εργάζεται στην τηλεόραση και είναι μια από τις πιο γνωστές περσόνες του γυαλιού στη Ρουμανία. Έχει ένα υπέροχο κορμί, είναι λεπτή με τέλειες αναλογίες και ένα γλυκό πρόσωπο. Η ίδια ίσως από ματαιοδοξία, πίστευε πάντοτε ότι το στήθος της που δεν είναι μεγάλο, αλλά φυσιολογικό, αποτελεί τροχοπέδη στα όνειρα της να αναρριχηθεί ακόμη υψηλότερα. Αποφάσισε λοιπόν να το αυξήσει.

 ANDREEA7

Όμως η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια. Η επέμβαση στο στήθος, αντί να πετύχει, κατέληξε σε πλήρη αποτυχία. Τα στήθη της πράγματι αυξήθηκαν, αλλά όχι συμμετρικά. Το ένα έγινε μεγαλύτερο από το άλλο. Είναι σαν να έχει 2 διαφορετικούς μαστούς. Ο αριστερός μάλιστα έχει και μια εμφανή φορά προς την πλάτη, σαν να… στρίβει.

 

η πρώτη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα

η πρώτη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα

Η Andreea, ήταν ακόμη στο νοσοκομείο και ανάρρωνε από την επέμβαση όταν ζήτησε να δει το νέο στήθος της. «θα είσαι σαν γλυπτό» της είπε ο γιατρός και άρχισε να λύνει τις γάζες. Μόλις το μοντέλο είδε το αποτέλεσμα κόντεψε να σταματήσει η καρδιά της. Απογοήτευση, θυμός (και για τα 4.500 ευρώ που έδωσε) και πόνος. Αποφάσισε τότε να φωτογραφηθεί μέσα στο νοσοκομείο και να δείξει τι ακριβώς συνέβη.

 

πόνος και αγωνία μέσα στο νοσοκομείο

πόνος και αγωνία μέσα στο νοσοκομείο

Η ίδια δήλωσε: «Ήταν πολύ οδυνηρό, πολύ επώδυνο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη. Δείτε τι έπαθα. Το σώμα μου δεν θα είναι το ίδιο ποτέ. Εύχομαι να μην το είχα κάνει. Δεν εκτιμάς κάτι που έχεις. Ανέβασα τις φωτογραφίες για να αφυπνίσω τις άλλες κοπέλες που σκέφτονται να κάνουν κάτι παρόμοιο όταν δεν συντρέχει λόγος, να το σκεφτούν διπλά γιατί μπορεί να χάσουν και αυτό που έχουν. Το λάθος μου κόστισε πολλά χρήματα και πόνο.»

με τον γιατρό πριν την επέμβαση

με τον γιατρό πριν την επέμβαση

 

Πάντως το 28χρονο μοντέλο- τηλεπερσόνα σύμφωνα με τους γιατρούς φαίνεται να είναι «εθισμένο» στις πλαστικές, αφού μετά από λίγο καιρό πήγε σε άλλον πλαστικό για να της σμιλέψει τη μύτη, και πιο πριν είχε πάει σε άλλον για να φτιάξει τους γλουτούς της. Μήνυση πάντως δεν έχει καταθέσει στον πλαστικό.

Κατά την έξοδο της από το νοσοκομείο.

Κατά την έξοδο της από το νοσοκομείο.

πριν την αυξητική

πριν την αυξητική

 

και μετά...

και μετά…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο στήθος της λίγο πριν τη διπλή μαστεκτομή

Γιατί οι άνδρες κοιτάζουν πρωτίστως και πάντα το στήθος μιας γυναίκας;

Δείτε 11 διάσημες που αύξησαν το στήθος τους και δεν το κρύβουν ΦΩΤΟ

Πόσες φορές οι άνδρες κοίταξαν το στήθος αυτής της γυναίκας; VIDEO