Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 3:22

Απαλλαγείτε από το μπούκωμα σε 5 λεπτά κάνοντας… μασάζ! (video)

συνάχι2Η ρινική συμφόρηση, εκτός των άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει, είναι τουλάχιστον ενοχλητική. Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες και αν μη τι άλλο επηρεάζει την καθημερινότητά μας αρνητικά, κάνοντας την όποια ασχολία μας να μοιάζει κουραστική.

Σίγουρα, πολλοί καταφεύγουν στη λύση των φαρμακευτικών παρασκευασμάτων για να ανακουφιστούν άμεσα και αποτελεσματικά, παρόλα αυτά υπάρχει και ένας τρόπος που θα σας λύσει τα χέρια καταπολεμώντας την καταρροή με φυσικό τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα δυο σας χέρια, αφού η κινέζικη ιατρική προτείνει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της μπουκωμένης μύτης με μασάζ. Ο τρόπος είναι απλός και σύντομος. Θα σας πάρει μόλις πέντε λεπτά απλά πιέζοντας ορισμένα σημεία του προσώπου σας με τον κατάλληλο τρόπο και δύναμη, φυσικά, βοηθώντας έτσι στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, το οποίο έπειτα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα..

rinitis

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή δυσκολία, το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να τοποθετήσετε σωστά τα δάχτυλα και να πιέσετε μέχρι το σημείο που νιώθετε την πίεση αλλά όχι πόνο.

Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί, ένας ειδικός της συγκεκριμένης τεχνικής, μας δείχνει ακριβώς ποια είναι τα σημεία και πως να εκτελέσετε τις κατάλληλες κινήσεις.

Δείτε το βίντεο: 

από: enallaktikidrasi.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απάτη 3 εκ. ευρώ σε δημόσιο νοσοκομείο. Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία

Τα άγνωστα μυστικά της ερωτικής ζωής των Αμερικανών

28 οι νεκροί από επιπλοκές της γρίπης, 41 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Αυτό είναι το μοναδικό βότανο, που μπορεί να καταπολεμήσει τον ιό της γρίπης

Τί συμβαίνει στο μυαλό κάποιου, όταν είναι «κατά φαντασίαν ασθενής»;