Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 3:19

Τα άγνωστα μυστικά της ερωτικής ζωής των Αμερικανών

usa1

Ιατρικές και κοινωνιολογικές έρευνες του 2013 έδειξαν αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ, ο μέσος όρος που χάνουν την παρθενιά τους τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια είναι τα 17,1 έτη.

Επίσης στις ΗΠΑ, το νούμερο σουτιέν που χρησιμοποιούν οι περισσότερες γυναίκες και φανερώνει το μέγεθος του στήθους τους είναι το 34DD. Σε ευρωπαϊκά νούμερα αυτό αντιστοιχεί στο 75 F. Δηλαδή στενός θώρακας και «πλούσιο» στήθος.

usa4

Σε ότι αφορά τους Αμερικανούς ο μέσος όρος του μήκους των γεννητικών τους οργάνων σε στύση ξεκινάει από τα 13,97 εκατοστά και φτάνει τα 15,74 εκατοστά. Το μήκος σε χαλαρή- φυσιολογική κατάσταση (όχι σε στύση δηλαδή) δεν ξεπερνάει κατά μέσο όρο τα 8,8 εκατοστά.

Ποια μέθοδο αντισύλληψης χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι, όταν κάνουν σεξ; Χρησιμοποιούν προφυλακτικό; Χάπι; Σπιράλ; Οι έρευνες έδειξαν ότι μόλις το 16% των γυναικών χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια.

usa2

Και πάμε και στις πιο «καυτές» αποκαλύψεις. Όπως για παράδειγμα «Πόση ώρα οι Αμερικανίδες παίζουν κάποιον ερωτικό ρόλο ή τους αρέσουν τα προκαταρκτικά πριν την επαφή». Σε έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 1000 γυναίκες των ΗΠΑ, διαπιστώθηκε ότι ο μέσος όρος είναι τα 5- 9 λεπτά.

Σε ότι αφορά στις αντοχές των Αμερικάνων στο κρεβάτι, οι έρευνες έδειξαν πως: οι γυναίκες αντέχουν 10- 14 λεπτά συνεχούς επαφής πριν φτάσουν σε οργασμό, ενώ οι άνδρες στα 5,4 λεπτά, έχουν «παραδώσει το πνεύμα» τους.

usa3

Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι Αμερικάνοι κατά τη διάρκεια του χρόνου; Άνδρες και γυναίκες από τα 18 μέχρι τα 29 τους χρόνια, κάνουν σεξ κατά μέσο όρο, 112 φορές το χρόνο. Και από εκεί και μετά παρατηρούμε μια κάμψη. Έτσι για τις ηλικίες 30- 39, το σεξ γίνεται 89 φορές το χρόνο, και στις ηλικίες 40- 49, κάνουν σεξ 62 φορές το χρόνο.

Σε ότι αφορά τους ερωτικούς συντρόφους που θα περάσουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής ζωής των Αμερικανών είναι κατά μέσο όρο: Για τους άνδρες από 25- 44, οι διαφορετικές ερωτικές σύντροφοι είναι 6.1, ενώ οι γυναίκες της ίδιας ηλικίας θα κάνουν σεξ με 3,1 διαφορετικούς άνδρες.

 

Δείτε το βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απάτη 3 εκ. ευρώ σε δημόσιο νοσοκομείο. Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την Εισαγγελία

Πόση ώρα κάνει σεξ ο κάθε λαός; που βρίσκονται οι Έλληνες στη σχετική λίστα

Δείτε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ και να καταγράφεται από μαγνητικό τομογράφο

Απαλλαγείτε από το μπούκωμα σε 5 λεπτά κάνοντας… μασάζ! (video)

Μικρές αλήθειες για το σεξ, που δεν γνωρίζουμε

Γιατί οι γυναίκες που δεν κάνουν στοματικό σεξ, κινδυνεύουν από κατάθλιψη;