Πέμπτη 20, Οκτωβρίου 2016 21:33

Στα 21 του χρόνια ήταν νάνος και στα 51 γίγαντας

adamrainerΗ αλλόκοτη ανάπτυξη του Adam Rainer έχει καταγραφεί ως μοναδική στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά. Κι αυτό γιατί μέχρι τα 21 του χρόνια είχε χαρακτηριστεί ως νάνος,  ενώ μετά από αυτή την ηλικία άρχισε το σώμα του να αναπτύσσεται με φρενήρη ρυθμό, με αποτέλεσμα να πεθάνει στα 51 του χρόνια με ένα ασυνήθιστα υψηλό ανάστημα, που τον κατέτασσε στην κατηγορία ενός υπερμεγέθους γίγαντα.

Εικοσιενός ετών ο αυστριακός Adam είχε ύψος μόλις 1,18 μέτρα. Σ’αυτή την ηλικία και λόγω της αφύσικα αργήςgiant2 giant5 ανάπτυξής του, όλα έδειχναν ότι ήταν θα περέμενε ένα υπερβολικά κοντό αγόρι σε μέγεθος νάνου. Ηταν μικρός, λεπτός και πολύ αδύναμος.

Ομως,ο Αdam τους διέψευσε όλους. Αρχισε να αναπτύσσεται σε εκπληκτικό ρυθμό, ενώ μέσα σε μία 10 ετία, δηλαδή μέχρι τα 32 του χρόνια, ψήλωνε σταθερά περίπου 3,6 εκατοστά κάθε χρόνο.  Σταδιακά άγγιξε το εξωφρενικό ύψος των 2.34 μέτρων, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο ύψος από αυτό που είχε σε ηλικία 21 ετών.Τα χέρια και τα πόδια του ήταν τεράστια σε μέθεθος και φορούσε 53 νούμερο παπούτσι.

Ο εξαντλητικός αυτός ρυθμός «λύγισε» όμως, τις αντοχές του σώματός του και τον καθήλωσε στο κρεβάτι. Εζησε καθηλωμένος μέχρι τη στιγμή του θανάτου του στις 4 Μαρτίου giantτου 1950, σε ηλικία 51 ετών. Πέθανε σχεδόν τυφλός από το ένα του μάτι, με σχεδόν μηδενική ακοή και με σοβαρή κύρτωση στην σπονδυλική του στήλη, που τον εμπόδιζε να σταθεί όρθιος, ενώ δεν μπορούσε καν να τραφεί φυσιολογικά.

Να σημαιωθεί ότι όλη η οικογένειά του είχε φυσιολογικό ύψος. Ο πατέρας του 1,75, η μητέρα του 1,65 cm και ο αδελφός του 1,75 .

Ο Αdam Rainer είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη, που έχει καταγραφεί ως νάνος και ως γίγαντας ταυτόχρονα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 5 πιο περίεργοι εμφανισιακά άνθρωποι που γεννήθηκαν ποτέ VIDEO

Τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και δείτε τι έπαθαν οι κόρες των ματιών του

Όταν η Τροφή γίνεται Τέχνη ! Δείτε απίστευτες φωτογραφίες, που θα σας ανοίξουν την όρεξη!

5 πολύτιμες συμβουλές, για μητέρες που μεγαλώνουν γιούς