Κυριακή 23, Οκτωβρίου 2016 1:32

Best of «Περιπέτειες Υγείας» στο Action 24

Τη Δευτέρα 16/2/2015 στο Action 24 στις 14:00 οι “Περιπέτειες Υγείας” γίνονται “Περιπέτειες Επιτυχίας”, σε μία εκπομπή που θα σας παρουσιάσει ανθρώπους που νίκησαν ή συνεχίζουν καθημερινά να μάχονται και να νικούν ασθένεις που μπήκαν στη ζωή τους, σε κάποιες περιπτώσεις κι από την πρώτη τους ανάσα.

• «Δε παραπονέθηκε ποτέ» λέει η μητέρα του ξεχωριστού Στέλιου Κυμπουρόπουλου, του νεαρού ΑμεΑ που κράτησε με περηφάνια την ελληνική σημαία ως σημαιοφόρος του σχολείου του, πήρε το πτυχίο του στην Ιατρική και τώρα κάνει την ειδίκευσή του στην ψυχιατρική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αττικόν. Μαζί του η τέως υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα που μιλά όχι μόνο ως πολιτικός αλλά και ως μητέρα παιδιού με αναπηρία.Τη δική του περιπέτεια ως παιδιού με γονείς ΑμεΑ διηγείται με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης .

• «Έχω τσακωθεί με τον χάρο» λέει στην κάμερα του Action 24 και τις Περιπέτειες Υγείας ο Κώστας Βουτσάς. «”Θα έλθω να σε δω το 2044” του έχω πει» λέει ο μεγάλος Έλληνας κωμικός καθώς διηγείται την περιπέτεια που έχει με την αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά του.

• Περισσότεροι από 10.000 Έλληνες πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, την αυτοάνοση πάθηση που “χτυπά” κυρίως νέους από 20 έως 40 ετών. Ο Απόστολος Δαβής έμαθε ότι πάσχει από ΣΚΠ στα 33 του. Δεν γκρινιάζει, ούτε παραπονιέται. Αντίθετα λέει ότι η ζωή του «μετά την ασθένεια είναι καλύτερη». Κι αυτό γιατί αναγνώρισε όλα όσα του προσφέρει η ζωή και απολαμβάνει τη ζωή και την αγάπη κάθε στιγμή.

• «Δεν μπορούσα ούτε να φιλήσω το μαγουλάκι του μωρού μου» λέει η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη που διηγείται στις Περιπέτειες Υγείας το πρόβλημα ατοπίας που πρωτοεμφανίστηκε στην κόρη της όταν ήταν 3 μηνών. Και ομολογεί ότι ακόμη και σήμερα δίνει μάχη για να την εκπαιδεύσει στην εντατική ενυδάτωση.

• Περισσότεροι από 3.000 Έλληνες έχουν γεννηθεί με Μεσογειακή Αναιμία ενώ κάθε χρόνο προστίθενται τουλάχιστον 10 ασθενείς.

• Νέοι άνθρωποι μοιράζονται μαζί μας την Περιπέτεια Υγείας τους και επισημαίνουν την ανάγκη να γίνουμε όλοι Εθελοντές Αιμοδότες.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Δεν χάρηκα τις επιτυχίες μου»: Ο Στ.Μαλέλης μιλά για την κατάθλιψη στις «Περιπέτειες Υγείας»

Εάν δεν έχετε γερό στομάχι ΜΗΝ ακούσετε το ηχητικό αυτό

Βρέφος 24 ημερών πέθανε από έρπη- τον κόλλησε από φιλί

«Ο πραγματικός μου εαυτός»: Τι σημάινει να είσαι τρανσέξουαλ στην Κούβα- φωτό