Σάββατο 22, Οκτωβρίου 2016 1:38

37χρονος ανακάλυψε ότι διαθέτει μήτρα και ωοθήκες- μπαίνει χειρουργείο για να τις αφαιρέσει

Ο Rob (το επίθετο του δεν το ανακοινώνουν για ευνόητους λόγους) είναι ένας επιχειρηματίας από το Lancashire, στην Αγγλία. Είναι 37 ετών με μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Ο Rob, εδώ και 20 χρόνια, έφερε μέσα του ένα φόβο, που είχε γίνει βάρος. Από τα 17 του λοιπόν έβρισκε ανά τακτά διαστήματα, αίμα στα ούρα. Τότε δεν το είχε ψάξει όμως όσο μεγάλωνε πίστευε ότι κάτι δεν πάει καλά στο ουροποιητικό του σύστημα.

 PMDS2

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα του έγινε έμμονη ιδέα πως πάσχει από καρκίνο και για τον λόγο αυτό εμφανίζεται και το αίμα ανά διαστήματα στα ούρα του. Τελικά αποφάσισε με βαριά καρδιά και σίγουρος ότι ο γιατρός θα του πει πως έχει καρκίνο, να πάει για εξετάσεις.

 

Ο Rob, έκανε τις εξετάσεις και μια μέρα που περίμενε τα αποτελέσματα, το τηλέφωνο χτύπησε και μια κοπέλα, η γραμματέας του γιατρού του, του είπε να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο διότι ο γιατρός του θέλει να του μιλήσει: «Αυτό ήταν», θα δηλώσει αργότερα ο Rob, «ήμουν πεπεισμένος πως θα μου ανακοινώσει ότι έχω καρκίνο. Ετοιμάστηκα και πήγα να τον συναντήσω».

 

Στο γραφείο του γιατρού και καθώς ο Rob, περίμενε, ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει από την αγωνία. Κάποια στιγμή τον φωνάζει μέσα ο γιατρός και όσα του είπε, έκαναν τον Rob, να πέσει από τα σύννεφα: «Εκεί που περίμενα πως θα μου ανακοινώσει ότι έχω καρκίνο, ο γιατρός άρχισε να μου λέει πως πάσχω από PMDS, μια κατάσταση που εμφανίζεται στις γυναίκες»

 PMDS3

Τι είναι όμως το PMDS. Πρόκειται για το Persistent Müllerian duct syndrome. Είναι ένα σύνδρομο που παραπέμπει σε ψευτο- ερμαφροδιτισμό. Μέσα στο κορμί του άνδρα που πάσχει από το PMDS, παρατηρείται συνήθως μια κρυψορχία και εμφάνιση μια μικρής μήτρας και ίσως και ωοθηκών. Στην περίπτωση του Rob, δεν υπήρχε κρυψορχία, αλλά υπήρχαν όλα τα άλλα. Επίσης ο Rob μπορεί να θεωρηθεί και τυχερός αφού οι ορμόνες δεν «σκότωσαν» τα ανδρικά μέλη του.

 

Ο γιατρός τόνισε στον Rob πως το αίμα στα ούρα του ήταν κάτι σαν έμμηνος ρήση, και ότι πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο για υστερεκτομή, να μπει δηλαδή για να αφαιρέσει τα γυναικεία όργανα που έχει μέσα του. Έτσι θα σταματήσει και το αίμα κάθε μήνα. Η επέμβαση θα γίνει από εξειδικευμένη ομάδα σε νοσοκομείο στο Μάντσεστερ. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο ο Rob δήλωσε: «όσο περνούν οι μέρες είμαι χαρούμενος που δεν έχω καρκίνο, αλλά πέφτω και από τα σύννεφα. Εγώ ήμουν πάντα έντονα σεξουαλικά ενεργός με τις γυναίκες, τώρα μαθαίνω ότι μέσα μου έκρυβα μια γυναίκα… τι να πω.»

Στο Μάντσεστερ, ο Rob θα έχει και τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου- συμβούλου για να ξεπεράσει αυτό το σοκ…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

KORO: Ο τρόμος του άνδρα μην συρρικνωθούν ξαφνικά τα γεννητικά του όργανα

Είχε μόνο 3 στις 100 πιθανότητες να ζήσει- σάπισαν τα χείλη του, έχασε χέρια και πόδια

Δείτε τη μαύρη μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά. ΦΩΤΟ

Γιατί ποτέ δεν πρέπει να αποκαλέσετε μια γυναίκα «χοντρή»; ΦΩΤΟ