Δευτέρα 24, Οκτωβρίου 2016 14:16

Το κλάμα της πορνοστάρ που διαγνώστηκε με AIDS- VIDEO

cameron1

Η Cameron Bay, είναι μια πορνοστάρ που μεσουρανούσε από τα μέσα της δεκαετίας του 90. Ήταν περιζήτητη. Οι καμπύλες της, το γλυκό της πρόσωπο και το ιδιαίτερο μαλλί της την κατέτασσαν στις γυναίκες ηθοποιούς ταινιών ενηλίκων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Αλλά και οι «υποκριτικές» της ικανότητες δεν περνούσαν απαρατήρητες.

Η Cameron όπως πολλές και πολλοί συνάδελφοι της, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας πορνό, δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά, και οι επαφές γίνονται ελεύθερα. Σε μια τέτοια επαφή, την οποία μάλιστα η Cameron θυμάται ότι «Ο συμπρωταγωνιστής μου αιμορραγούσε λίγο και όταν τον ρώτησα τι έχει μου είπε, δεν είναι τίποτε», κόλλησε τον ιό HIV.

cameron2

Σήμερα η Cameron είναι φορέας. Έχει ξεκινήσει έναν τεράστιο αγώνα όμως προκειμένου όλοι οι πορνοστάρ να χρησιμοποιούν το προφυλακτικό και να μην κάνουν σεξ ελεύθερα, όσο και εάν προηγούμενα έχουν κάνει εξετάσεις αίματος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από το 1985 έχουν πεθάνει από AIDS περισσότεροι από 35 ηθοποιοί ταινιών ενηλίκων. Οι μισοί είναι άνδρες πρωταγωνιστές σε ταινίες με άλλους άνδρες και οι υπόλοιποι είναι άνδρες και γυναίκες που κάνουν ετεροφυλοφιλικό σεξ.

cameron3

Η έκκληση της Cameron Bay έγινε πριν από 2 χρόνια. Σήμερα συνεχίζει με αμείωτη δύναμη τον αγώνα της υπέρ των προφυλακτικών κατά τη διάρκεια του σεξ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 απίστευτες φωτογραφίες από ζώα που κάνουν σεξ

Μικρές αλήθειες για το σεξ, που δεν γνωρίζουμε

Πόση ώρα κάνει σεξ ο κάθε λαός; που βρίσκονται οι Έλληνες στη σχετική λίστα

Πόσο απολαμβάνουν το σεξ οι γυναίκες που έχουν αυτοσυγκράτηση;