Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 6:51

Οι 16 συμμαθητές που στέρησαν το χαμόγελο από ένα αυτιστικό παιδί και η επέμβαση της αστυνομίας

η οικογένεια Buratti σε πλήρη σύνθεση στη μέση ο 6χρονος Glenn

η οικογένεια Buratti σε πλήρη σύνθεση στη μέση ο 6χρονος Glenn

Η ιστορία που θα διαβάσετε, λες και είναι βγαλμένη από κάποιο παραμύθι. Ο ήρωας του παραμυθιού, είναι ένα 6χρονο αυτιστικό αγοράκι. Τον Φεβρουάριο θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Οι γονείς του, του ετοίμασαν ένα υπέροχο πάρτυ στην αυλή του σπιτιού. Κάλεσαν μάλιστα και όλους τους συμμαθητές του από την τάξη του. Δεκαέξι μικρά παιδάκια.

 

ουδείς από τους 16 συμμαθητές δεν εμφανίσθηκε στο πάρτυ του μικρούλη

ουδείς από τους 16 συμμαθητές δεν εμφανίσθηκε στο πάρτυ του μικρούλη

Το πάρτυ θα ξεκινούσε στις 12.00 το μεσημέρι. Στον κήπο όλα ήταν έτοιμα. Είχε στηθεί μπουφές με φαγητά και πορτοκαλάδες, μπαλόνια είχαν φουσκωθεί, παιχνίδια εδώ και εκεί περίμεναν τους μικρούς συμμαθητές και φίλους του εορτάζοντα, του μικρού Glenn.

 

αμέσως κινητοποιήθηκαν άγνωστοι, η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ένα ελικόπτερο

αμέσως κινητοποιήθηκαν άγνωστοι, η Πυροσβεστική, η αστυνομία και ένα ελικόπτερο

Ο Glenn ξύπνησε χαρούμενος και από νωρίς το πρωί ρωτούσε την 25χρονη μητέρα του: «μαμά ήρθε η ώρα για το πάρτυ μου;» Και στις 12.00 η ώρα έφτασε. Εκείνοι που δεν έφτασαν ήταν οι 16 συμμαθητές του μικρούλη. Κανείς… Ψυχή δεν εμφανίσθηκε. Προφανώς οι γονείς τους δεν ήθελαν να πάνε τα παιδιά τους στο πάρτυ ενός αυτιστικού παιδιού…

 

ο κήπος γέμισε με μηχανές

ο κήπος γέμισε με μηχανές

Η χαρά του Glenn, έγινε μαύρο σύννεφο που του πλάκωσε την ψυχούλα. Δεν έκλαιγε με λυγμούς. Απλά κάθισε σε ένα ξύλινο αλογάκι στην άκρη του κήπου και έκλαιγε βουβά… Η μητέρα του, Ashlee Buratti δεν άντεξε. Μπήκε στο σπίτι, άνοιξε το facebook και τη σελίδα της πόλης Osceola στη Φλόριντα που έμενε και άρχισε να γράφει και να καυτηριάζει το γεγονός.

 

τα δώρα από του αστυνομικούς και τους πυροσβέστες "έπνιξαν" τον 6χρονο

τα δώρα από του αστυνομικούς και τους πυροσβέστες «έπνιξαν» τον 6χρονο

Η ιστοσελίδα της πόλης της αριθμεί 10.000 μέλη, όσα και οι κάτοικοι της. Η Ashlee έγραψε: «Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε.»

 

Καλεσμένοι στο πάρτυ, και οι πυροσβέστες της πόλης

Καλεσμένοι στο πάρτυ, και οι πυροσβέστες της πόλης

Μέσα σε λίγα λεπτά οι άγνωστες μανάδες που είδαν τη δημοσίευση ετοίμασαν τα παιδιά τους για να πάνε εκείνα στο πάρτυ που οι 16 συμμαθητές, αγνόησαν. Σε λιγότερο από 90 λεπτά μια ολόκληρη πόλη, είχε κινητοποιηθεί για να δώσει λίγο χαμόγελο στον μικρούλη Glenn. Τη δημοσίευση είδε και ο σερίφης της πόλης που έδωσε αμέσως εντολή προς όλες τις μονάδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατευθυνθούν προς το σπίτι του Glenn. Έδωσε επίσης εντολή να απογειωθεί το ελικόπτερο της αστυνομίας και να πάει επάνω από το οίκημα. Η «επιχείρηση πάρτυ» έπαιρνε σάρκα και οστά. Για το χαμόγελο ενός 6χρονου αυτιστικού παιδιού που οι συμμαθητές του αγνόησαν επιδεικτικά.

 glen1

Η αυλή γέμισε περιπολικά, πυροσβεστικά και μοτοσικλέτες, με ανοιχτούς του φάρους και τις σειρήνες. Ένα ελικόπτερο πετούσε χαμηλά και οι πιλότοι χαιρετούσαν τον μικρό Glenn, ενώ 40 άγνωστα παιδάκια και 30 ενήλικες εμφανίσθηκαν στην οικία των Buratti. Τα ματάκια του 6χρονου άνοιξαν. Έπαψαν να είναι κόκκινα από το κλάμα. Ένα λαμπερό χαμόγελο εμφανίσθηκε στο πρόσωπο του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομακτικές φωτογραφίες από εγκαταλελειμμένα νοσοκομεία και άσυλα

Οι δημιουργικότερες χρήσεις των ανθρώπινων …ούρων!!

Εκπληκτικό!! Τυφλή μητέρα κατάφερε να δει το νεογέννητο μωράκι της VIDEO

Η ζωή και ο θάνατος του κοριτσιού που δεν είχε πόδια, αλλά πτερύγιο γοργόνας VIDEO