Τρίτη 25, Οκτωβρίου 2016 21:05

Τι χρώμα ρούχα πρέπει να φορέσει μια γυναίκα για να σαγηνεύσει έναν άνδρα με 100% επιτυχία;

red4

«Φωτιά στα κόκκινα», η έκφραση αυτή έχει ειπωθεί από πολλούς άνδρες και όχι τυχαία. Μια νέα έρευνα έδειξε πως όταν η γυναίκα φοράει κόκκινα ρούχα τότε στα μάτια των ανδρών φαίνεται ακαταμάχητα ερωτική και ελκυστική.

 red2

Η έρευνα έγινε από ομάδα επιστημόνων του πανεπιστημίου City, της Νέας Υόρκης. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως εάν μια γυναίκα αρέσει απλά σε κάποιον, όταν την δει κάποια άλλη στογμή, να φοράει κόκκινα, τότε θα της παραδοθεί άνευ όρων.

 red1

Ο επικεφαλής της ομάδας καθηγητής ψυχολογίας Steven G Young,, τόνισε ότι: «έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν πως τα χρώματα μπορεί να λειτουργήσουν ερωτικά και να αυξήσουν την διάθεση του άνδρα. Το χρώμα που κάνει τα καμπανάκια να χτυπούν είναι το κόκκινο και γιαυτό όταν μια γυναίκα φορέσει κόκκινο πριν συναντήσει κάποιον άνδρα, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.»

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ακόμη ότι οι άντρες είναι ευαίσθητοι στις κόκκινες αποχρώσεις πάνω σε γυναίκες και όταν κατά τη διάρκεια πειράματος κλήθηκαν να δουν φωτογραφίες από ίδιες γυναίκες σε φόντο από διάφορα χρώματα, επίλεξαν εκείνες που ήταν σε κόκκινο φόντο, ή φορούσαν κόκκινα, αφού τις έβρισκαν περισσότερο έως ακαταμάχητα, ελκυστικές. Όμως δεν είναι μόνο το φόρεμα ή το ρούχο. Διαπιστώθηκε πως αρκεί μια γυναίκα να κρατάει κάτι κόκκινο επάνω της, πχ, μια τσάντα, ή ένα φουλάρι, για να κάνει τον άνδρα να τη θελήσει.

 redarx

Όμως επαναλαμβάνουμε ότι το κόκκινο χρώμα έχει επίδραση στους άνδρες, όταν η γυναίκα που το φοράει έχει από πριν χαρακτηριστεί ελκυστική για κάποιον άνδρα. Μια γυναίκα που θα είναι αδιάφορη, ακόμη και εάν το φορέσει, πάλι αδιάφορη θα παραμείνει στα μάτια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι γυναίκες που δεν κάνουν στοματικό σεξ, κινδυνεύουν από κατάθλιψη;

Αυτές είναι οι 12 πιο παράξενες και σπάνιες ασθένειες στη γη ΦΩΤΟ

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Χιλιάδες παιδιά στα επείγοντα, από την κατανάλωση απορρυπαντικού πλυντηρίου σε κάψουλες

Αυτές είναι οι 5 πιο σοκαριστικές ιατρικές ιστορίες στον κόσμο VIDEO

Δείτε καρέ – καρέ πώς φτιάχνονται τα λουκάνικα και δεν θα ξαναφάτε ποτέ hot dog (VIDEO)